Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 408
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 355
От сутринта само раници ми се падат на кока кола, ваучерите явно са свършили.

# 2 356
Някой дали може да ми съдейства със закупуването на disney чашите от Билла?Племенницата е на 4,гледала някаква реклама и сега ме побърква...
В какъв смисъл търсите съдействие?Нямате Билла при вас ли?

# 2 357
  • София
Някой дали може да ми съдейства със закупуването на disney чашите от Билла?Племенницата е на 4,гледала някаква реклама и сега ме побърква...
В какъв смисъл търсите съдействие?Нямате Билла при вас ли?

Някой,пазаруващ в Билла и непроявяващ интерес към чашите.При покупка 20лв,имаш право на 1 чаша за 3лв.Ние не пазаруваме в Билла,а няма шанс да платя редовната им цена от 12лв за чаша...

# 2 358
Веси, от кой град си? Иначе като добавиш и доставката няма да си заслужава.
Най-лесно става като си купиш цигари, уговаряш се с някого (ако не пушите) и вземаш чашата.

# 2 359
Получих съобщение ,че днес ще ми доставят топката от Роден край.Започнали са да разнасят наградите.

# 2 360
  • София
Веси, от кой град си? Иначе като добавиш и доставката няма да си заслужава.
Най-лесно става като си купиш цигари, уговаряш се с някого (ако не пушите) и вземаш чашата.

От София сме.Идеята с цигарите е добра,ако искаш вярвай,в нашата фамилия няма нито 1 пушач 😂

# 2 361
  • Пловдив
С раница съм от Старопрамен, бях с една касова бележка. Имах намерение да я регистрирам и Лидл, защото е над 33 лв., но ще трябва да я дам на куриера.

Направи си копие на касовата бележка и си я регистрирай и в Лидл. Дай копието на куриера, който ще ти достави раницата. На мен така ми прие бележка, с която спечелих батерия.

# 2 362
Здравейте, момичета и момчета! Имам код за фоодпанда за нов акаунт 15 лв. от зайците ако някой иска да направим размяна за кодове от стъклените бутилки на КК за 9бр. Благодаря ви предварително!

# 2 363
Веси,наистина с доставката ще ти излезе почти същото.Аз пазарувам два пъти седмично там и бих могла да ти взема 2-3чаши,но не и повече.Ако и друга съфорумка направи същото,то ще платиш 2 доставки.Иначе може да влезеш за нещо дребно и да помолиш хората пред теб(редиш се на каса,на която хората са с много покупки😂) да ти вземат.Прилагала съм го този номер и действа.

# 2 364
И аз мисля, че много хора не си вземат промо точките на касата. Помоли някой на касата или самата касиерка да ти даде точки, не съм забелязала особен интерес към тези чаши.

# 2 365
Чашите не са с точки, а на сметка над 20 лв.
Веси, пиши коя чаша искаш, или всичките ги искате?
От София съм, ще ти помогна.

# 2 366
  • у нас
Чашите не са с точки, а на сметка над 20 лв.
Над 20 лв и са с цена 3 лв.

# 2 367
Да, вярно че са без точки 👍

# 2 368
От сутринта само раници ми се падат на кока кола, ваучерите явно са свършили.
На мен и раници не ми се падат, а така бих искала една Sad

# 2 369
  • в края на града
В Старопрамен може с преснимана бележка, питах по телефона. Имам батерия от миналото теглене на лидълска бележка над 33лв.
Някой случайно да е ползвал картата на Каменица за он-лайн пазаруване, дали става?

Общи условия

Активация на акаунт