Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 380
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Под Слънцето
И аз се нареждам на опашката с желаещи раничка от КК.... Grinning
Другата семица сме на море и се надявам да успея да я уцеля.
В Пловдив преди продаваха такива коли в магазинчето до нас, но сега няма... И няма от къде да си взема.

Ще ти пратя код да си заявиш раничка. Само да се добера до вкъщи, че съм по улиците , както всеки ден.

# 2 431
Днес мм ходил до изипей за картата на Каменица...казали му, че го няма в списъка. Дали е възможно списъка с периода, в който е спечелил, още да не е пристигнал или нещо са го забравили. Спечели на 15 Август.
След 10 работни дни би трябвало да го има в списъка заедно със символите от печелившите капачки. Да отиде след четвъртък,понеже ловите доста почивни дни.

# 2 432
Не дава и не дава раница от КК. Рядко нещо да ми хареса,но ето че не мога да спечеля и това си е. Много мрън , то вече нямам и кодове, така че и да мрънкам все е тая!

# 2 433
  • Пловдив
Ядосах се на КК, че не ми дава раница и отидох да си купя Милка бисквити. Сега пак съм без раница, но имам бисквити и спечелих на тел. на сина ми мама Меца /ако продължавам да ям сладко и аз ще се превърна в такава/.

# 2 434
И аз от мрънкащите за раница на КК, то не стига, че Емека ме пропуснаха, ами и Каменица 2 секунди след моята регистрация публикуват печеливш. Надявах се поне на Старопрамен, но и там греда. Пък Ети дори не знам дали да ги коментирам. Нямат раздадени съответния брой награди за периода, но и не пускат. Май по-евтино излиза човек да си купи наградата, отколкото да я спечели.

# 2 435
Мен не стига,че никъде не ме теглят,ами и в играта на Нестий вкарах една бележка,тя играта била свършила. 🤣 Голяма суша,просто такова чудо не е било...

# 2 436
  • Под Слънцето
Моля не ми пишете с искане за раница. Имам още 15 незаявени, но аз ще преценя на кого да предложа / дори и на сила/. За да не ме обвинявате отново в грандомания, мога да публикувам скрийншотове със задраскани кодове като оставя последните 2 или 3 цифри, за да е видно, че кодовете не се повтарят.
Предлагам на хора, с които сме си правили услуги назад във времето и сега се реванширам. Примерно _Khaleesi_ ми прати преди време кодче за ФД, когато не ми достигаха за заветното скъпо яке. Друг е направил друго за мен и т.н.
Трябва да има баланс.

Таня, фирмата, която праща раниците на КК , е  РА Фийлд нещо си / не ми се рови сега/ , но адски нелюбезен тип ми се случи първите 2 пъти и стигнахме до там, да си крещим. После звънях на КК в мк отдела да се оплача и явно са ги смъмрили.

Освен другото, търсят се хора, ползващи IQOS от поне месец за анкетно проучване и последващо добро заплащане. Ако има такива и искат да се включат, нужни са ми 2 имена, тел. номер и мейл, на който ще получите въпросник. Пращайте на лс и от агенцията ще се свържат до 2 дни с вас.

# 2 437
  • София
Мен не стига,че никъде не ме теглят,ами и в играта на Нестий вкарах една бележка,тя играта била свършила. 🤣 Голяма суша,просто такова чудо не е било...

И аз като теб- регнах бележка за Настий на следващия ден след края на играта. Голяма бяла птица съм.
Много ми хареса раницата на КК, ама нямам никакъв късмет там. Вече и кодове няма. В бирите не участвам, защото не пия. И така- голяма суша.

# 2 438
Моля не ми пишете с искане за раница. Имам още 15 незаявени, но аз ще преценя на кого да предложа / дори и на сила/. За да не ме обвинявате отново в грандомания, мога да публикувам скрийншотове със задраскани кодове като оставя последните 2 или 3 цифри, за да е видно, че кодовете не се повтарят.
Предлагам на хора, с които сме си правили услуги назад във времето и сега се реванширам. Примерно _Khaleesi_ ми прати преди време кодче за ФД, когато не ми достигаха за заветното скъпо яке. Друг е направил друго за мен и т.н.
Трябва да има баланс.

Таня, фирмата, която праща раниците на КК , е  РА Фийлд нещо си / не ми се рови сега/ , но адски нелюбезен тип ми се случи първите 2 пъти и стигнахме до там, да си крещим. После звънях на КК в мк отдела да се оплача и явно са ги смъмрили.

Освен другото, търсят се хора, ползващи IQOS от поне месец за анкетно проучване и последващо добро заплащане. Ако има такива и искат да се включат, нужни са ми 2 имена, тел. номер и мейл, на който ще получите въпросник. Пращайте на лс и от агенцията ще се свържат до 2 дни с вас.
Оплакваш се че си най-ухажваната тук ли?😆😆😆

# 2 439
  • Под Слънцето
tanqz , що ?  ти ли искаш да си?  хич не ме познаваш.

# 2 440
Това май не беше заяждане Simple Smile

# 2 441
Топси,не се засягай🤗.С няколко съобщения успях да разбера,че си душа човек.Затова не исках да пиша,че ми даде код за раница(пак ти благодаря за което)

# 2 442
tanqz , що ?  ти ли искаш да си?  хич не ме познаваш.
Извинявам се ако съм прозвучала заядливо, просто шега.

# 2 443
Аз пък като нямам раница от кОлата спирам да пия. Ще ям от новите морени с вкус на портокал. Обадиха ми се от радио N-JOY.

# 2 444
  • Стара Загора
Здравейте , имам питане към някой, който е по-наясно или се е възползвал от платформата на preotkriibulgaria.bg . Какво всъщност се случва при резервация в заведение ?
Дават ти някакъв ваучер или просто ти приспадат тези 20лв. отстъпка. Търсих в условията , четох и вашите постове , но не разбрах как става. Flushed Уж не съм руса.. Grin

Общи условия

Активация на акаунт