Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 064
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 940
Можеше и в магазин, да

# 2 941
Подарявам на brayan__ Здравейте. 2000 мб подарявам, на виваком, за първия писал. Петя от играта на хед енд шоулдърс какъв модел е айфона, ако е пристигнал вече?

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 15:22 от mimence89

# 2 942
  • София
Здравейте. 2000 мб подарявам, на виваком, за първия писал. Петя от играта на хед енд шоулдърс какъв модел е айфона, ако е пристигнал вече?
Ако може за мен, моля 🤗

# 2 943
Взех си картата на Каменица от Изипей. Вече 3 дни наличност по сметката няма. Не съм ходила до банкомат. Проверявам през Вайбър. След колко време мога да очаквам парите в картата?

# 2 944
  • Велико Търново
8 лв е минималната доставка до офис на куриер ( и интерлигистика) , а до вкъщи е Мин 9 лв. Не си заслужава особенно, наистина!
Някой от Велико Търново който да пазарува от била има ли, за съдействие по вземане на чаши с била карта? Искам да зарадвам едно хлапе с чаша, че явно е голям фен на Мики маус, но аз в била изобщо не ходя Sad

# 2 945
Мразя да прося, но много искам раница от Колата. Ако някой има излишен код, моля да ми го напише. Имам някакви точки от зайците и мога да предложа ваучер от тях за компенсация.
И да споделя нещо странно, пазарувах с картата от Каменица, въртях колелото и ми се падна 7лв, но ми отчете 0,20лв. Направих снимка и им писах, но никой не ми е отговорил.

# 2 946
Може ли малко помощ за играта на ИКЕА. Не иска да ми зареди бутона “изпрати”. Въвежда си картата и думата, както и кап-кода, но не ми дава да продължа. Неактивен бутон “изпрати”.  Някой има ли подобен проблем? И какво да правя?

Току- що говорих с Икеа, имало технически проблем, обещаха бързо да го отстранят.

# 2 947
  • ЛОВЕЧ
Взех си картата на Каменица от Изипей. Вече 3 дни наличност по сметката няма. Не съм ходила до банкомат. Проверявам през Вайбър. След колко време мога да очаквам парите в картата?

Всички преводи от Каменица дойдоха на втория ден

# 2 948
И все пак в Каменица/Изипей приемат ли половин езичета от кенове? Купила съм 2 стека, но мъжът ми изпива едва 3-4 бири седмично. Нямам търпение да ги регистрирам. То и с тези темпове няма и да ги изпие до края на играта. Simple Smile

В Била бирата е по 79 ст.
На мен ми взеха половинките, ако не бяха, щях да се разправям до дупка, аз отварям бирите само за готвене, а не готвя всеки ден с бира.

ПП. Преди малко се прибрах от рожден ден в голямо пловдивско заведение, застояхме се доста, хората масово пият КК в стъклени бутилки и никой не си отлепи етикета, всичко отиде зян, освен ако сервитьорите после не ги отлепят.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 16:16 от Sonnenlicht

# 2 949
Днес,но по-късно през деня.

# 2 950
В сайта на jysk има игра, върти се една рулетка и може да се спечели ваучер.
С една молба за помощ съм- ако имате касови бележки 2019,2018 година за дрехи, аксесоари, обувки и каквото и да е друго нехранително, моля да ми изпратите снимка на лични.

# 2 951
  • София
Аз от кенчетата на Каменица езичетата ги обръщам на 180 гр . надигам ги леко, и те съвсем леко се огъват нагоре. Така записвам кода и не се налага да ги чупя наполовина.

# 2 952
В сайта на jysk има игра, върти се една рулетка и може да се спечели ваучер.
С една молба за помощ съм- ако имате касови бележки 2019,2018 година за дрехи, аксесоари, обувки и каквото и да е друго нехранително, моля да ми изпратите снимка на лични.
Може ли линк към играта на Jysk.

# 2 953
  • burgas
Имам един ужасно неясен код от КК.Къде да им пиша ?

# 2 954
Не намирам играта на Самърсби и Лидл, от кога започва

Общи условия

Активация на акаунт