Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 538
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 985
Ще ходя да вземам карта от EasyPay от Каменица, обаче имам един куп капачки и не знам кои са печелившите. В EasyPay имат ли номерата или трябва предварително да звънна някъде и да се информирам кои са?

Аз като спечелих от Каменица с първото съобщение ме уведомиха, че печеля, а с второто ми изпратиха печелившите кодове. Така че провери си съобщенията с които са те уведомили за печалбата.

# 2 986
Искам да благодаря на Ма ко за кода за колата! Hug Даже няма значение дали ще спечеля! Много мил жест! Heart

# 2 987
В сайта на jysk има игра, върти се една рулетка и може да се спечели ваучер.
С една молба за помощ съм- ако имате касови бележки 2019,2018 година за дрехи, аксесоари, обувки и каквото и да е друго нехранително, моля да ми изпратите снимка на лични.
За детски става ли?

# 2 988
  • Пловдив
Подарявам на brayan__ Здравейте. 2000 мб подарявам, на виваком, за първия писал. Петя от играта на хед енд шоулдърс какъв модел е айфона, ако е пристигнал вече?
Дойде,да..Айфон 7,но голяма мъка тия айфони.От 1 час се мъча да сложа мелодия на тел на Мм,но не успявам..
Със зедге на андроида става за секунди..

# 2 989
Здравейте на всички. Искам да дам на 10 човека по 1 код на Кока Кола да се пробват за раница.Желаещите да ми пишат  на лични.
П.П. Дами кодовете бяха крайно недостатъчно за всички желаещи.Свършиха,но поне дано една дама се похвали с печалба.Аз си спечелих от първия код.Когато ми попадне отново код/кодове отново ще го/ги  дам .

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 21:35 от Raditoo

# 2 990
Ще съм благодарна ако дадете 1 код за раниците и на мен, малко по-късно ще се отблагодаря с 3кода от черните капачки за mysparx. Simple Smile

# 2 991
Аз на КК не играя защото не пием кола но ако някой има излишен мога да се пробвам. Ще бъда много благодарна .

# 2 992
И аз искам да помоля, ако някои  има излишни кодове на КК🤗

# 2 993
Не искам да ставам нахален , но ще помоля ако някой има излишни кодове за КК ако може да ми изпрати на лс за да се пробвам да спечеля на една роднина, благодаря предварително! 😊 Късмет на всички в игрите и честито на тези които спечелиха награди тези дни!

# 2 994
И аз се присъединявам с молба за код за КК Simple Smile

# 2 995
Моя позната ми изпрати 1 код да се пробвам за раница, но е дефектен. Голям късмет. Не се виждат 2 символа... Мрънн

# 2 996
Аз също моля за код на КК, вчера не се доредих Sad Да вземем списък от чакащи да направим, като за прием в детска градина Simple Smile

# 2 997
Здравейте на всички! От доста време ви чета, но чак днес се регистрирах. Също се надявам на код за КК, защото така и нямам успех все още с раницата. Ако ви се намират излишни кодове, ще съм много благодарна! Ако някой все още играе за Каменица, надявам се да мога да помогна със съвет. Спечелих няколко пъти по 50 лв (за себе си и няколко роднини) по "никое време" - т.е. между 2 и 4 през нощта. Сработи почти всички пъти. Успех на всички!

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 07:58 от Pikachu2790

# 2 998
Освен и аз да измоля за код на КК Simple Smile

# 2 999
Какво е "Домакински панел". Може ли линк , че ми стана интересно 😊
 Благодаря предварително 😊

Общи условия

Активация на акаунт