Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 137
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 090
Така е гадно е, да не говорим за разправиите в спидито. Когато ми се обадиха правилно ми казаха името, а като получавам раницата объркали.

В спешното така объркаха името на детето, направиха го момиче, въпреки че ясно им казах имената и презимето беше объркано. Smirk Нали има един лаф, който не чува си измисля. После ние трябва да се оправяме.

# 3 091
Мога ли и аз да помоля за код на КК?...
Ще съм много благодарна!

# 3 092

Раницата на TEDI.

# 3 093
Вчера и днес се разходих до куриерите за топката и буркана на Милка.

Румяна88, стана ми смешно с тия снежковци, симпатични са, ама навън е 30 градуса, Smile
И да се оплача - вече втори код на кока кола от стъклото ми се къса и не мога да им нацеля символите.

# 3 094
Днес не успях да се сдобия с кодове.Адска жега е и бързах да се прибера.Утре не знам как ще е обстановката в ресторанта.ММ от вчера ми даде инструкции да не обикалям по масите🙈,да не редувам бира с кола😉 и другите ми подобни номера.Надявам се да му се изплъзна от погледа,но и не знам дали ще сервират продуктите отворени.Аз не искам да участвам повече в Кока кола,но навих съседката да играя на нейно име в Каменица.Ако имам допир до стъклени опаковки,ще пиша.

# 3 095
Кодът за фуудпанда дава отстъпка от 15лв от поръчката, нали така, в случая примерно от кауфланд поръчваме за 20лв, отстъпка 15, т. Е. В крайна сметка плащаш 5лв ли? 🙄 🙄

# 3 096
Да, вадят 15 лв веднага, но от Кауфланд минимумът е 30 лв.

# 3 097
Кодът за фуудпанда дава отстъпка от 15лв от поръчката, нали така, в случая примерно от кауфланд поръчваме за 20лв, отстъпка 15, т. Е. В крайна сметка плащаш 5лв ли? 🙄 🙄
Минимална поръчка от Кауфланд - 30 лв. Поръчваш за 30, плащаш 15

# 3 098
Да, да, аз така изстрелях 20, макар че до преди малко бях в приложението и гледах, че е 30 Joy

Благодаря ви! ❤️

# 3 099
  • София
Поръчах с кода на Фуудпанда от ДМ, заявих час на доставка, доплатих 5 и нещо и току-що ми доставиха продуктите. Никакъв проблем нямах. За ДМ минималната сума е 20.00 лв и доставката е безплатна.

# 3 100
Ако някой има на сърце един код и за мен да се пробвам в КК, до сега не съм регистрирала и ще ми е тръпка.

# 3 101
Някой търсеше бележки за дрехи и обувки, моля да ми пише на лични.

# 3 102
Игра на NIVEA  без покупка:
https://www.nivea.bg/shop/hyaluron-cellular-treatments

Игра на цигари King:
http://www.igraskod.com/

# 3 103
  • Русе
Не ми се получи с пандата- сутринта в 10 направих поръчка с доставка за 14,30 ч., получих потвърждение и след като куриера го нямаше до 14,50 влязох да видя, какво става- в 14,05 са изпратили мейл, че не могат да я изпълнят и я отказват. За Русе става въпрос. Може би трябваше да дам час за доставка, близо до часа на поръчката, знам ли... Thinking

# 3 104
Кой куриер доставя наградите на Роден край?

Общи условия

Активация на акаунт