Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 140
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 075
Някой може ли да ми услужи с код за КК? Simple Smile

# 3 076
При поръчка от Кауфланд чрез Foodpanda бързо ли идва доставката? Ще излизам, а ми се иска да ползвам кода за 15 лв. отстъпка.
Между другото от зайците до момента съм взимала само 1 ваучер за Озон. Снощи реших да взема ваучера за нов потребетел във Foodpanda и ми изписа, че съм достигнала лимита за този ваучер и да пробвам след 125 дни. Grinning Писах им да проверят защо така. Май и на друг се беше случвало.
От Кока кола с 300 зора се сдобих с 2 кода. Рядко ходя по заведения, но вчера седнахме. Преди малко пробвах и едно голямо нищо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 077
  • Перник
Аз също моля, ако някой има излишен код от Кока кола на лични. Мога в замяна да предложа нещо от зайците, каквото си изберете.

И да не е само молбата-- вчера се сдобих с последните два в нашият магазин снежковци, пак с покупка на два шоколада Милка:

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 13:26 от Румяна88

# 3 078
Знаете ли дали ваучера за нов потребител във Фууд панда може да се комбинира със Съботен ваучер?

# 3 079
  • София
Днес може да се поръчва и в ДМ с код pazar15 и минимална сума на поръчката 20 лв. Преди малко ми пристигна поръчката.

# 3 080
Днес може да се поръчва и в ДМ с код pazar15 и минимална сума на поръчката 20 лв. Преди малко ми пристигна поръчката.
A може ли като адрес на доставка да се даде адреса на магазина. Т.е да се вземат от ДМ? Някой пробвал ли е?

# 3 081
  • София
A може ли като адрес на доставка да се даде адреса на магазина. Т.е да се вземат от ДМ? Някой пробвал ли е?
На мен ми ги доставиха вкъщи с безплатна доставка.

# 3 082
Момичета, при мен продължава да  не излиза този ваучер във Фууд панда.
Живея в областен град, имаме и К и ДМ,.
Моля, ако някой има време и желание, да ми пише как става номера Blush

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 13:43 от Усмивчица-28

# 3 083
  • София
Днес ми пристигна раницата от роден край. Писали ме мъж Мирослав Цветков, въпреки това с разправии ми я дадоха
Хаххх. Ама че шокираща ситуация. Joy.
Опитвам се да си представя как си се почувствала. Sweat Smile

# 3 084
  • Русе
Днес ми пристигна раницата от роден край. Писали ме мъж Мирослав Цветков, въпреки това с разправии ми я дадоха
Хаххх. Ама че шокираща ситуация. Joy.
Опитвам се да си представя как си се почувствала. Sweat Smile
Така е гадно е, да не говорим за разправиите в спидито. Когато ми се обадиха правилно ми казаха името, а като получавам раницата объркали.

# 3 085
И аз искам да помоля, ако някои  има излишни кодове на КК,защото в нашето село няма стъклени бутилки 😔

# 3 086
На мен ми ги доставиха вкъщи с безплатна доставка.
Тя доставката ясно е безплатна. Проблемът е, че у наше село, нищо че сме областен град, няма магазини, които да работят с Фудпанда. Мисля си за вариант от съседен град, понеже честичко минавам от там, да взема продуктите направо от ДМ. Дали ще има такава възможност?

# 3 087
Ако някой реши да купува памперси от Кауфланд (може и със съботния ваучер на foodpanda). На този етап участниците са малко и награди, макар и малки, има за всички до момента. https://www.facebook.com/notes/pampers/%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86% … 0223191564839460/

# 3 088
Хубаво е, че и ДМ вече са в списъка, но в тая жега не ми се пътува до Ловеч. Пък като си платя пътните и други разходи, съвсем не си заслужава. Но до края на септември има време.
Ваучерите на Фуудпанда не могат да се комбинират, доколкото знам. Някой питаше.

# 3 089
  • Пловдив
https://happily-ever-after.bg/ за хората, които са имали късмета да сключат брак 😁😁😀

Общи условия

Активация на акаунт