Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 145
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 060
  • Варна
Поръчката пристигна. Много съм доволна. Забележката ми е само, много малък избор, без промоции.

# 3 061
Да се похваля, сутринта в 5,59 спечелих раница с код, даден ми от Ма ко! Мъжът ми много я хареса и отива за него. Blush Още веднъж сърдечно благодаря! Flowers Hibiscus
През нощта явно доста често дава, защото видях, че съфорумка е спечелила в 6,02. Пробвайте рано сутрин.
Преди няколко дни се възползвах от ваучера за нов абонат във Фудпанда от зайците и поръчах кафе за машината. Доволна съм, кафе от 25 лв. взех за 10.

# 3 062
Имам нужда от помощ, исках да използвам кода /pazar15/ на фудпанда за пазаруване от Кауфланд, но ми изписва, че този код е валиден само за определени часове на деня и да прочета правилата, но аз не ги намирам.

# 3 063
И аз поръчах от foodpanda. Всичко ми доставиха много бързо.

# 3 064
И аз успях да поръчам.
Кода не ми е давало да ползвам, защото съм искала да поръчам когато магазинът е бил затворен. Сега всичко е ок.

# 3 065
На мен ми изписа, че максимума за ползване на този ваучер за днес е свършил/ приключил, неща такова

# 3 066
  • София/Търново
От фудпанда казаха, че може pazar15 да се ползва само веднъж от акаунт за целия период. Не всяка събота. Всички ваучери им били еднократни.

# 3 067
От фудпанда казаха, че може pazar15 да се ползва само веднъж от акаунт за целия период. Не всяка събота. Всички ваучери им били еднократни.
Опитвам за първи път, малко по-късно ще пробвам пак и ако не стане ги зарязвам, не им намирам правилата.

# 3 068
Здравейте и аз ще помоля ако някой има излишен код за Кока Кола Simple Smile

# 3 069
  • София/Търново
Опитвам за първи път, малко по-късно ще пробвам пак и ако не стане ги зарязвам, не им намирам правилата.
Има изискване да е магазин, не ресторант. Да е минимум 20 лв. Без ДМ. Ако не ги питай през хелп-а.

# 3 070
Пробвах се два пъти за Берти, но не ме огря. Изписа ми, че участвам за буркана. Не го искам тъпия буркан, ще вземе да ми се падне сега, а хвърлих бележките. Laughing

# 3 071
Май само аз няма на кой да благодаря за код за КК. Здраве да е!
П.с имам ваучери за 10 процента за Филипс, подарявам ги!

# 3 072
  • Варна
Има изискване да е магазин, не ресторант. Да е минимум 20 лв. Без ДМ. Ако не ги питай през хелп-а.
И в Декатлон, не става. Исках да поръчам кърпи за плаж. Всякакви други неща печеля, но кърпи не. А живея до морето. Joy

# 3 073
  • Русе
Днес ми пристигна раницата от роден край. Писали ме мъж- Мирослав Цветков, въпреки това с разправии ми я дадоха

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 14:09 от Мирослава Цветкова 623317

# 3 074
  • София/Търново
И в Декатлон, не става. Исках да поръчам кърпи за плаж. Всякакви други неща печеля, но кърпи не. А живея до морето. Joy
За Декатлон казаха, че става, но и при мен не се получи. Предполагам има някакво условие, на което поръчката не отговаря. Здраве да е, не ми се рови.

Общи условия

Активация на акаунт