Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 584
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 045
Не може да се съчетават два кода. Може продукти в промоция, но не да се комбинират кодове. Например днес, както има Weekend, няма да може да съчетаеш.

# 3 046
Игра на АЕГ с награди-бутилки за вода с отделение за плодове: https://www.aeg.bg/local/promotions/igraite-i-spechelete-podarak … gvW5e8m8NLfVNCf70

# 3 047
  • при късмета
За любителите на чаши, игра в Кауфланд на швепс
https://www.kaufland.bg/igri-promocii/Kaufland-Schweppes.html
Не видях да е пускана

# 3 048
Имам нужда от помощ.Поръчах от Цър-пър,тъй като няма опция за Кауфланд при нас.Добавихкода,доплатих онлайн и приключих.Куриерът сега дойде и иска да му платя.Показах му имейла,но той се е напънал,че не съм платила онлайн.Сего се качи в колата,за да направи проверка,а аз седя като идиот и го чакам.Как да му докажа,че съм платила?

# 3 049
Много отдавна е пускана. Не са така хубави чашите, както предния път, но на мен много ми допаднаха. Имам вече 4, по две за нас с мъжа ми, едните на вилата, другите в София. Детето, ако пропие, не знам, какво ще правя😂

# 3 050
Имам нужда от помощ.Поръчах от Цър-пър,тъй като няма опция за Кауфланд при нас.Добавихкода,доплатих онлайн и приключих.Куриерът сега дойде и иска да му платя.Показах му имейла,но той се е напънал,че не съм платила онлайн.Сего се качи в колата,за да направи проверка,а аз седя като идиот и го чакам.Как да му докажа,че съм платила?

Аз имам на телефона онлайн банкиране - показвам него. Получавам и смс за всяка покупка - също го показвам.

# 3 051
Благодаря на Жълтоклюно патенце. И аз ще си заявя раничка в понеделник. Голям кеф 😍

# 3 052

Много неприятно.
Аз до сега се опитвах да направя поръчка, но сайта е ужасен. Стигнах до момента за плащане с много нерви и накрая като не ми излязоха изобщо опции за плащане и затворих директно сайта. Мерси им за подаръка ама не си заслужава нервите.

От Швепс и Кауфланд имам вече две чаши. Предпочитам Швепс пред КК и като ходя в Кауфланд купувам. Е, купих два пъти и имам две чаши. Не съм впечатлена изобщо от тях, но кат за без пари стават Joy

# 3 053
Благодаря за помощта🤗.Оправихме нещата.Това е първият работен ден на куриера😂

# 3 054
Какво е "Домакински панел". Може ли линк , че ми стана интересно 😊
 Благодаря предварително 😊

http://narabota.blogspot.com/2019/05/gfk-domakinski-panel.html

# 3 055
  • Варна
И аз поръчах от Food Panda. Никъде не ми изписа, че плащането е успешно. Писах в чата и казаха, че всичко е платено. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 056
  • София
Здрвейте, разменям меню за кина Арена (билет, пуканки и напитка), валиден до 31.08 включително. Не търся кодове.

# 3 057
Ако някои има излишен код на КК много ще се радвам да направя опит за раничка!

# 3 058
Сърдечно благодаря на Raditoo  за изпратения код на Кока кола. Не успях да спечеля, но жестът ме трогна!

# 3 059
Както някой писа-срам не срам, ако някой има излишен код на кола, за раничката, ще съм много благодарна🤗

Общи условия

Активация на акаунт