Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 669
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 030
Забива нещо сайта на КК, да. От петия опит ми изписа, че кодът не печели.

# 3 031
И аз благодаря на МаКо за кодовете,за съжаление не спечелих,обаче да ви кажа ММ колко е зле. Всеки ден ходи на кафе и пие кола в стъклено и вчера като рабзрах... 😳 Викам аз се моля тука на хората да ми пратят някой код да се пробвам,а ти си пил кола и си оставял кодовете! Той веднага-не е от 500,от 250 мл. е. 😂 Казах му да ги отлепва вече. Дано да уцеля и аз една раничка. 🤗

# 3 032
За Фудпанда не дава pazar15 да се ползва.
Пише, че е изтекъл кода. Някой има ли същия проблем?

# 3 033
И при мен не дава, вероятно може да се ползва  веднъж на акаунт.

# 3 034
Момичета Кола Кола не работи ли събота и неделя.Искам да си заявя спечелената раница.Звъня на номера по долу написан в сайта за получаване на раницата.Номерът е 0899650565 същият ли .Или аз бъркам някъде.Нали по телефона я заявяване до офис Еконт.

# 3 035
Игра за смартфон, извинявам се, ако вече е споделяна.

http://www.igraiteispechelete.com/archives/10629

# 3 036
Много благодаря на malkata94 за кодовете. Не спечелих и аз, но много се зарадвах от жеста.

# 3 037
За Фудпанда не дава pazar15 да се ползва.
Пише, че е изтекъл кода. Някой има ли същия проблем?
Преди 5 мин поръчах.За първи път го използвах.

# 3 038
Пропуснала съм как става това с Фудпанда.
Влизам в профила си, отбелязвам града, но никъде не ми излиза Кауфланд или пък каквато и да е
информация.

# 3 039
Напиши точния адрес, после избираш магазини, може да няма доставка на Кауфланд до вас.

# 3 040
  • Пловдив
Тоя моя хубостник си изтрил кода на КК в пощата. Съвсем без да искал....дали ще остане без раница? Хвана ме яд на него

# 3 041
  • София
Прекрасно е, че има толкова много спечелили. Аз нямам кодове, така че ще се кефя на вашите печалби. Хубав ден на всички!

# 3 042
Момичета Кола Кола не работи ли събота и неделя.Искам да си заявя спечелената раница.Звъня на номера по долу написан в сайта за получаване на раницата.Номерът е 0899650565 същият ли .Или аз бъркам някъде.Нали по телефона я заявяване до офис Еконт.

Може да я заявиш в работен ден от 9:00 до 19:00 часа

# 3 043
  • при късмета

Предполагам че от 1 профил може само една награда. Защото ваучера е 100лв а раницата сигурно някъде около 50лв, с две думи надхвърля 100лв и организатора трябва да плащат данък, но те така са го направили че да не плащат данък, а човек да може да печели по една награда.
Иначе ако бяха и двете награди сигурно щеше да има облагаем доход. 
Това не е вярно. Всяка награда си е отделно, дори да е от един организатор и се гледа стойността на самата награда, а не сбор от сумите от малка или голяма. Ако приемем този пример и да речем се декларираше голямата награда, а 1 участник спечели и двете, то пак си остава за деклариране само голямата. Ако в игра има награди за деклариране и такива под стойността, организатора не прави сбор от сумите за наградите и на него да внася данък, а на всяка награда по отделно. Т.е. няма да плати данъци върху 150лв., а само върху стойността на награда, която се декларира.

Не харесвам игри в които няма секция "печеливши". В колата не можеш да разбереш колко награди са раздадени и големи дали има изобщо.
Тоя моя хубостник си изтрил кода на КК в пощата. Съвсем без да искал....дали ще остане без раница? Хвана ме яд на него
Ако вече сте я заявили, ще я получите. При заявяване искат този код, а не телефон или друго от което е спечелено, а получаването е с данни в Еконт. Аз не знаех, че идва имейл и го записах и на кода

# 3 044
Искам да потитам за ваучерите на КК за Емаг може ли с тях да се пазари продукти които са на промоция или имат промо код. Харесахме си няколко неща и се чудя дали може, защото има един продукт който пише 30% с промокод мога ли заедно с този код на кока кола да ги приложа и двата, моля някой да ми обясни ако иска на лс, благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт