Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 674
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 015
И аз с раница от КК. Спечелих я в 00:58ч. Благодаря на isi6 за изпратените кодове. Обещах и, че ще се похваля и етоо Simple Smile))) Спечелих с предпоследния код. Страхотни сте всички, които се отзовавате. Последния код го изпращам на последния поискал в групата. Иначе Каменица вече не ме харесва и спирам да играя, че имаме бира до догодина.

# 3 016
  • софия
...
Иначе си направих регистрация. Търсих къде се регистрират кодове и ми излиза поле "Въведи пин код" и отдолу оная програма за проверка, че не си робот. Там ли се регват?
...
Да.

# 3 017
И аз искам да помоля, ако някои  има излишни кодове на КК,защото в нашето село няма стъклени бутилки 😔

# 3 018
  • Сф
Аз не излизам сама,  ще радвам на код.Благодаря!

# 3 019
Искрено благодаря на Morava34 за изпратения код на КК, не спечели, но жеста е важен. 😊 Ако ми се намерят още кодове ще играя за приятели.

# 3 020
Някой печелил ли е двете награди на един профил?
За КК става на въпрос. Влязох и пак прочетох условията и според мен може само по една награда. Да знам да не хабя да регистрирам повече на моя профил, че имам раница и реално профилът вече е "заключен" за повече награди.

# 3 021
Някой печелил ли е двете награди на един профил?
За КК става на въпрос. Влязох и пак прочетох условията и според мен може само по една награда. Да знам да не хабя да регистрирам повече на моя профил, че имам раница и реално профилът вече е "заключен" за повече награди.
Предполагам че от 1 профил може само една награда. Защото ваучера е 100лв а раницата сигурно някъде около 50лв, с две думи надхвърля 100лв и организатора трябва да плащат данък, но те така са го направили че да не плащат данък, а човек да може да печели по една награда.
Иначе ако бяха и двете награди сигурно щеше да има облагаем доход. Но ми направи впечатление различните коментари. Едни писаха че са им казали по телефона че може и двете награди, други че не. И аз се обърках съвсем.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 08:42 от Станимир Иванов 641942

# 3 022
Има логика, не се бях срещала за този вариант Hug

# 3 023
И на мен ми харесва раницата, но няма стъклени шишета при мен. Ако някой може да ми услужи с код, в Четвъртък ще го върна.

# 3 024
Vils ще ти пратя други.
В правилата пише, че от един профил може да се печели една голяма или една малка награда и аз много се чудих, но се надявам, че става въпрос за по една малка и по една голяма.

# 3 025
  • софия
Подарявам ваучер за процедури за лазерна епилация. Важи за София и Перник. Бележката е с дата 26.08.
Скрит текст:

# 3 026
Много благодаря на Лавандулова гора и Morava34 за кодовете . Не спечелих но важен е жеста . Много благодаря момичета.

# 3 027
Здравейте, може ли код и за мен,благодаря предварително!

# 3 028
И аз благодаря на smilee. ❤ Не спечелих, но поне се пробвах.
Нищо от никъде. Тая година зле работата, като изключим едни 50 лв от Каменицата. А дано ме чака нещо голямо 😀

# 3 029
При мен сайта на КК нещо не работи, не успявам да си вляза в профила. Имам една спечелена раница, която заявих понеделник, все още я чакам. Получих си кърпата от РадиоФреш.
Днес ще се възползвам от отстъпката във Foodpanda.
Успях да се възползвам от ваучер за заведение през preotkriibulgaria, тъй като условието за минимална сметка 50лв. е отпадно, в ресторанта не знаеха, но на края всичко мина успешно.
Първо взимам ваучер, след това филтрирам ресторанти, които участват и запазвам маса за същата дата.

Общи условия

Активация на акаунт