Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 046
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 105
Подарявам на brayan__ Здравейте. 2000 мб подарявам, на виваком, за първия писал. Петя от играта на хед енд шоулдърс какъв модел е айфона, ако е пристигнал вече?
Дойде,да..Айфон 7,но голяма мъка тия айфони.От 1 час се мъча да сложа мелодия на тел на Мм,но не успявам..
Със зедге на андроида става за секунди..
Не може да се слага мелодия на айфон. Единствено през компютър си конвертираш и качваш с кабел. Сред печелившите не пише име с Петя

# 3 106
Поръчах от Кауфланд през Пандата, доста бързо дойде поръчката, многоо коректни

# 3 107
  • Варна
Не е задължително, да се казва Петя.

# 3 108
Не е задължително, да се казва Петя.
Да знам. Просто ми стана интересно. Нищо лично. Може и Хафизе да е. Поне да й казвам правилно името 😉😁

# 3 109
  • Русе
Кой куриер доставя наградите на Роден край?
Когато ми се обадиха ме питаха до офис или с куриер. Когато казах до офис ми казаха, че спиди ще ми достави наградата

# 3 110
Не ми се получи с пандата- сутринта в 10 направих поръчка с доставка за 14,30 ч., получих потвърждение и след като куриера го нямаше до 14,50 влязох да видя, какво става- в 14,05 са изпратили мейл, че не могат да я изпълнят и я отказват. За Русе става въпрос. Може би трябваше да дам час за доставка, близо до часа на поръчката, знам ли... Thinking
.   
От кой магазин поръча? Аз отново се пробвах в Кафету, приеха поръчката,изтеглиха парите и затвориха отново . Съответно поръчката е отказана...поговорихме си с фуутпанда-та...ама файда ...сега гледам никакъв магазин не е отворен за Русе...и ДМ изчезна.

# 3 111
Ще споделя моя опит с пандата. От зайците си бях взела ваучер за една пицария ( живея в малък град и само тя и една дюнерджийница предлагат) поръчах без проблем, куриера идва носи ми пицата и ме пита какъв е този ваучер, ама сега защо поръчвам през приложения, да си поръчвам по телефона и куп други въртежи. Поръчвам втори път пак с зайците и ваучер, отново без проблем. Решавам да поръчам трети път и какво да видя затворено до следващия ден. На следващия ден ми изписва, че отново е затворено и така в продължение на две седмици. Аз редовно си минавам през заведението и о магия то било отворено. Писах на пандата, че пицарията е отворена и с цел да не поръчват хората през приложението я обявяват за затворена. На другия ден чудо- може да се поръчва през приложението. Но след три дни отново хлопнаха вратите и затвориха, е ако се обадя по телефона ще ми изпълнят поръчката. Първия път питах куриера панда ли е не е ли, защото не беше в розова тениска, а с някакъв розов пуловер и той ми вика няма панди в града, от заведението сме си сами панди... Така, че съм спряла да се занимавам с панди, зайци и подобни.
И да вмъкна едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички, които ми пратиха снимки на касови бележки 😊
Малко стана дълъг поста ми, като реч на президента...

# 3 112
  • Пловдив
Подарявам на brayan__ Здравейте. 2000 мб подарявам, на виваком, за първия писал. Петя от играта на хед енд шоулдърс какъв модел е айфона, ако е пристигнал вече?
Дойде,да..Айфон 7,но голяма мъка тия айфони.От 1 час се мъча да сложа мелодия на тел на Мм,но не успявам..
Със зедге на андроида става за секунди..
Не може да се слага мелодия на айфон. Единствено през компютър си конвертираш и качваш с кабел. Сред печелившите не пише име с Петя

Нели Тачева е майка ми..
Спечелила съм споко не лъжа🤣🤣🤣🙃🙃🙃🙃

# 3 113
  • оттам, откъдето започва България
И аз реших тази вечер да нахраня ММ от зайците. Понеже си имам едно наум, та започнах с поръчката още в 15:00 ч. като зададох час за доставка за по-късно. За съжаление при финализиране на плащането не ми хареса кода на ваучера. В процес сме на решаване на проблема (писах им във фейсбук), който до момента не е решен.
Тази вечер ще хапваме друго. Smiley

# 3 114
# 3 115
Взех си ваучер за нов акаунт от зайците за foodpanda, обаче понеже ми е за първи път поръчването от тези платформи да попитам нещо... Правилно ли разбирам, че ако искам да се възползвам от връщане на 5 лв в картата от зайците, трябва поръчката да е над 60 лв? Аз няма какво да поръчам за толкова пари, та мога ли да си поръчам с ваучера нещо напр за 30-тина лв без да ми връщат въпросните 5 ?
Дано ме разбирате, че и аз малко не се разбирам... Grinning

# 3 116
  • Пловдив
Петя, честито за айфона! Няма нужда да доказваш на никого нищо! Пожелавам със здраве да се ползва и само хубави новини да получавате по него!

# 3 117
  • Пловдив
Петя, честито за айфона! Няма нужда да доказваш на никого нищо! Пожелавам със здраве да се ползва и само хубави новини да получавате по него!

Благодаря ти,да ти се връща!
Стана ми малко обидно от факта,че излязох лъжкиня,но няма пр.Живи и здрави.
Мм го ползва

# 3 118
Ще помоля и аз за раница или код на Кола, с една мила съфорумка направихме размяна, но майка ми ми я присвои раницата Simple Smile
Въвеждам код pazar15 и ми изписва това:

# 3 119
  • оттам, откъдето започва България
Взех си ваучер за нов акаунт от зайците за foodpanda, обаче понеже ми е за първи път поръчването от тези платформи да попитам нещо... Правилно ли разбирам, че ако искам да се възползвам от връщане на 5 лв в картата от зайците, трябва поръчката да е над 60 лв? Аз няма какво да поръчам за толкова пари, та мога ли да си поръчам с ваучера нещо напр за 30-тина лв без да ми връщат въпросните 5 ?
Дано ме разбирате, че и аз малко не се разбирам... Grinning

Точно с такъв ваучер за нов акаунт направих опит да поръчам днес, но не ми прие ваучера.
Този ваучер е за поръчка поне 15 лв. Аз поръчах повече, но въпреки това не ми прие ваучера. Чакам решение на проблема.
Ще се радвам да споделиш, че при теб всичко е приключило нормално.

А какъв ваучер от зайците трябва да взема, за да мога да пазарувам от ДМ?

Общи условия

Активация на акаунт