Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 101
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 165
  • Велико Търново
Моята племенница вчера му даде 7 кода. С първите 5 не  спечелих. Вкарвах ги различни време на деня. Сега след два реших да пробвам и да мирясам вече. Първият непепеливш, но с последния целнах раницата в 2.04 ч., като два пъти преди това ми даде невалиден код.

# 3 166
  • София
Raditoo, много благодаря за кода, който ми даде! Не успях да спечеля за жалост, но жестът ти беше страхотен!

# 3 167
Не намирам новото приложение coca cola app, за да го сваля. Някой знае ли нещо повече?

# 3 168
В тази игра на Горение никъде не виждам кога и къде ще обявят печеливш.
https://www.gorenje.bg/igra-s-nagradi?utm_source=newsletter& … gn=&utm_term=

# 3 169
  • София
И аз благодаря на Raditoo за кода, който ми даде! Регистрирах го преди малко, но не успях да спечеля.

# 3 170
Ако някой има излишен код от стъклените бутилки, може ли да ми изпрати? Мога да му върна код за My sparks от черните капачки.

# 3 171
Разменям кодове от стъклени КК за кодове от пластмасови, независимо от коя игра  -   един за два

# 3 172
добро утро, как да си направя регистрация в икеа фемили? Въвеждам телефона, получавам код и като дам да продължа ми изписва да въведа коректно номера и че е задължително полето. А реално получавам код, значи и го въвеждам както трябва. Много искам да се регистрирам.....

# 3 173
добро утро, как да си направя регистрация в икеа фемили? Въвеждам телефона, получавам код и като дам да продължа ми изписва да въведа коректно номера и че е задължително полето. А реално получавам код, значи и го въвеждам както трябва. Много искам да се регистрирам.....
Здравей, опитай отново с пращане на кода ,така беше и при мен, но след второто пращане на код се получи.

# 3 174
Когато изпишете кода има отново бутон - Изпрати кода. При мен там беше проблема.

# 3 175
Добро утро, има ли някой да попълва MOBROG - платформа за онлайн проучвания? Истинска ли е и пращат ли редовно анкети?

# 3 176
не става и не става, получих 6-7 кода

# 3 177
не става и не става, получих 6-7 кода
Натисна ли и втория бутон?

# 3 178
Добро утро, има ли някой да попълва MOBROG - платформа за онлайн проучвания? Истинска ли е и пращат ли редовно анкети?

Аз попълвам анкети в тази платформа. Истинска е, плащат чрез paypal. За честотата на изпращане на анкети не знам какво да кажа, аз лично не си следя редовно мейла и често ги изпускам, но въпреки това, няколко пъти си тегля суми от там, а поканите за анкети зависят и от профила, може би. Успех, ако решите да се включите!

# 3 179
В тази игра на Горение никъде не виждам кога и къде ще обявят печеливш.
https://www.gorenje.bg/igra-s-nagradi?utm_source=newsletter& … gn=&utm_term=
Искаш ли този чудесен кухненски робот? Разбери как да го спечелиш като се абонираш за нашия бюлетин тук: https://www.gorenje.bg/
Абонирай се преди 12ч на 28.08, когато ще изпратим инструкциите Simple Smile
Ще обявим печелившия в понеделник (31.08)

Не намирам новото приложение coca cola app, за да го сваля. Някой знае ли нещо повече?
Мисля, че от 1 септември ще се появи, освен ако не се счупи нещо в последния момент Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт