Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 167
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 195
За Икеа само веднъж ли ви дава да откриете буквите за целият период на играта? Защото преди два дни намерих буквите, вчера не успях и днес сутринта след като ги намерих ми изписа Вие вече сте упаствали.

# 3 196
За Икеа само веднъж ли ви дава да откриете буквите за целият период на играта? Защото преди два дни намерих буквите, вчера не успях и днес сутринта след като ги намерих ми изписа Вие вече сте упаствали.
Участието е еднократно. Обаче нищо не пречи, ако има човек време, да си търси думите всеки ден.

# 3 197
Това не го знаех.Аз един път открих думата и да ме пита човек днес защо си играя половин час да я търся 🙈

# 3 198
За ИКЕА аз успях на компютъра да намеря всички букви. През телефона не ми се получи.

# 3 199
https://konkurs-bg.blogspot.com/2020/08/specheli-vaucheri-jysk.h … 4LCZlI7KeAb5woqo0 Спечелете ваучер за 1500 лв. и всеки ден ваучер за 50 лв. от Jysk - игра

# 3 200
  • Пловдив
В играта на Милка са останали 50 Мама Меца. Берти са раздадени всички - някой да не се юрне да играе за нея. Аз целнах една Меца и за мама. Успех.

Благодаря, Петя! Тъкмо щях да се пробвам за Берти и те прочетох. И аз целнах една Меца.

# 3 201
Днес оползотворихме ваучера от зайците за foodpanda без проблем.
Имах 5 лв за доплащане и доплатих с карта.
Дано се е оправил и проблема при съфорумката със същия ваучер!

# 3 202
При мен сайта на Jysk не работи, някой друг с такъв проблем?

# 3 203
Току що пробвах и аз с jysk и не работи и при мен..

Един малко глупав може би въпрос от мен, ама какво са "зайците" Thinking

# 3 204
Току що пробвах и аз с jysk и не работи и при мен..

Един малко глупав може би въпрос от мен, ама какво са "зайците" Thinking

https://www.openpush.io/#/

# 3 205
Къде виждате колко награди са останали на Милка? Чудя се има ли смисъл да участвам , а детето ще се радва на Мецана 😊

# 3 206
Къде виждате колко награди са останали на Милка? Чудя се има ли смисъл да участвам , а детето ще се радва на Мецана 😊
Някои хора както и аз в началото си записват и следят, аз след 10 забравих да следя и спрях. Спомням си как в началото бяха толкова много назад с около 100 играчки, а сега вече са почти раздадени.

# 3 207
  • Пловдив
Просто си пускам търсене в страницата по зададени параметри и готово. Сега има още 34 мецани за раздаване. По същия начин мога да кажа и, че Каменица има още 30-31 награди за деня да раздава( към момента). Успех на играещите.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 14:29 от Petya Krivcheva

# 3 208
Благодаря , ще взема да опитам 🤗
Успех на всички !!!

# 3 209
  • Велико Търново
Играта не свършва ли утре? Някой ако не иска буркана си да пише Simple Smile
Да се похваля, днес убедих ММ да пие Каменица, а той като ме видя с телефона веднага и ми комарджийка! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт