Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 091
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 255
Явно пак има валеж. Кодове, няма 😁

# 3 256
Здравейте, честито за раничките на всички и браво за жеста на останалите! Дърпах се да поискам и аз код, но гледам, че сте зарадвали много хора. Та... и аз съм на опашката. Благодаря предварително!

# 3 257
  • Елхово
Явно има валежв колата, и на мен ми пусна две ранички сутринта!

# 3 258
  • Плевен
Ако някой има код, ще съм благодарна...В момента нямам какво да предложа, но детето хареса раницата, а всички кодове, които имах бяха непечеливши...

# 3 259
  • Варна
Добро утро! Може ли код и за мен? 🌺

# 3 260
Сайта на кола май се прецака отново 😕

# 3 261
Може ли и за мен един код, да се пробвам за раница ♥️

# 3 262
  • София
Някой би ли пробвал да направи нов профил в сайта на Кока Кола?
При мен не се получава.Не приема мейла,изписва че е регистриран,а 100% не е...
Само при мен ли е?

# 3 263
Vesi L. изчисти си бисквитките и пробвай от комп /лаптоп/  става. Момичета ,честито на всички за сутрешните награди и аз успях!

# 3 264
  • София
Vesi L. изчисти си бисквитките и пробвай от комп /лаптоп/  става. Момичета ,честито на всички за сутрешните награди и аз успях!

През телефон съм.На почивка сме и нямам друга опция Sad

# 3 265
Добро утро.Аз освен с главоболие,с друго не успях да се сдобия снощи.Учудващо за мен,но от ресторанта са им разрешили да си донесат определен брой безалкохолни и ракия.До стъклени шишета допир нямах.Поръчах си една,но етикета се откъсна много гадно и ми се изгубиха две букви.Който пиеше бира,беше на Пиринско.От цялата работа се прибрах с около 30 бели капачки(от изминалата игра).Новото приложение на Колата дали ще е достъпно от утре?

# 3 266
Това е практика при организирани събития.

Пробвах се пак за принтера на Морени, но нищо. Имам още 3 вафли (май) и няма да купувам повече, ще си остана с кърпата.
В Плевен някой получил ли е раница на КК и Престиж? Чакам и двете, но не идват.

# 3 267
  • Под Слънцето
Добро утро!
Раниците от Роден край с кой куриер идат? Да си ги организирам и 5те  на един път.

А в махалата в кварталния КК 2 л е с етикет за СТ, ама код няма . Дали пак ще пускат тенджери и тави, или друго, инфо не намирам..

# 3 268
  • Велико Търново
И аз се включвам да помоля за код.
Така ми се иска да спечеля раница Blush

# 3 269
Това е практика при организирани събития.

Пробвах се пак за принтера на Морени, но нищо. Имам още 3 вафли (май) и няма да купувам повече, ще си остана с кърпата.
В Плевен някой получил ли е раница на КК и Престиж? Чакам и двете, но не идват.
Кодовете зануляват ли се или не, тегаво ми е да купувам по 9 вафли и да регистрирам след това?

Общи условия

Активация на акаунт