Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 094
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 270
  • Варна
Добро утро!
Раниците от Роден край с кой куриер идат? Да си ги организирам и 5те  на един път.

А в махалата в кварталния КК 2 л е с етикет за СТ, ама код няма . Дали пак ще пускат тенджери и тави, или друго, инфо не намирам..
Най вероятно с Лео експрес. Сега имам смс.

# 3 271
TopsyG Спиди носи раниците.

# 3 272
И аз търся код за колата, една дама ми изпрати един, но късмета ми напоследък много спи, а по заведения не сядам, че детето не го свърта на едно място.

# 3 273
Някой би ли пробвал да направи нов профил в сайта на Кока Кола?
При мен не се получава.Не приема мейла,изписва че е регистриран,а 100% не е...
Само при мен ли е?
Ако желаеш, мога да играя, и ако спечеля да ти дам кода да си я потвърдиш. Аз кодове нямам, на мен ми даде Yellow rose и спечелих, за което й благодаря отново.

# 3 274
Тук просите кодове за кока кола и в същото време ги разменяте в страницата за размяна на награди във фейсбук.

# 3 275
В Морени - след като въведете 9 кода и не спечели, започва да брои отново. Иначе не се зануляват - при мен сега ги брои правилно. В началото имаше някакво объркване.

# 3 276
Тук просите кодове за кока кола и в същото време ги разменяте в страницата за размяна на награди във фейсбук.
Конкретни имена?

# 3 277
Момичета много ви благодаря за кодовете, но явно не ми се полага раница. Тази сутрин рано рано регистрирах - ама греда Disappointed Relieved - нищо здраве да е. Отказвам се явно от тази раница Disappointed Relieved
Продължавам да правя опити да спечеля награда от Кинг - и там абсолютна греда

# 3 278
  • софия
Грозно. Имаш ли конкретни имена или държиш да те забележат?

# 3 279
Може ли линк към тази тема за размяна?

# 3 280
Може ли линк към тази тема за размяна?

ако няма друга, би трябвало да е тази https://www.facebook.com/groups/422645101251223

# 3 281
Тази сутрин Спиди ми донесоха раницата от Роден край. Моята е черна и не искаха касова бележка.

# 3 282
Искам игра с ваучери за ФД. Тези на Лайън не бяха ли все през есента? Дали ще има трето издание Wink

# 3 283
Изобщо не държа да ме забележат.Гузен негонен бяга.Елена Йорданова или тук подвизаващата се като xixixi или нещо подобно,дето у тяхно село стъклени бутилки нЕма.

# 3 284
Сега влизам и ви чета и се обърках. Последно сайта на кока кола има пак валеж или пак не работи?

Общи условия

Активация на акаунт