Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 090
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 285
Аз искам ваучери за СД или рекламни неща на КК.В теди се включих няколко пъти за раница и органайзер,дребният много ги харесва и пие и се презапасих.От телефон и аз не успявам да се регна,не ми приема бележката,но от компа нямам проблем.За ети са отговорили,и при мен на телефон не успявах първите дни да изпиша сумата,но после са го оправили.

# 3 286
добро утро, открих най-накрая на Икеч буквите, ама коя е думата.
TROFAST са буквите.

# 3 287
Това е думата, име на продукти в магазина е.

# 3 288
Изобщо не държа да ме забележат.Гузен негонен бяга.Елена Йорданова или тук подвизаващата се като xixixi или нещо подобно,дето у тяхно село стъклени бутилки нЕма.
Не намерих такъв пост или коментар.
Добре е наистина ако има такива хора да се споменава кои са. Не всички се познаваме по имена и никове.

# 3 289
  • Пловдив
Изобщо не държа да ме забележат.Гузен негонен бяга.Елена Йорданова или тук подвизаващата се като xixixi или нещо подобно,дето у тяхно село стъклени бутилки нЕма.
Добре е наистина ако има такива хора да се споменава кои са. Не всички се познаваме по имена и никове.
И аз видях поста ( възможно е да е изтрит)Въпросния потребител е много активен и с много имена!

# 3 290
  • София
Добро утро, благодарение на великодушния жест на една съфорумка, която в 3 през нощта ми беше изпратила код директно за заявяване на раница на КК съм щастлива. Успях да заявя раницата, искам отново да благодаря на  vania111, която ме изненада със жеста си.

# 3 291
# 3 292
  • София
Докато се ядосвам със сайта на К.кола,получих смс от Данонино,че печеля каска.Остава само да убедя племенницата,че не е "момчешка" 😂

# 3 293
  • Пловдив
Насъбрах аз кодове на Каменица и си викам "наведнъж ще ги регистрирам след 24:00ч.". А то имало лимит. Повече от 10 кода не може за деня. Пише да регистрирам на следващия ден.

# 3 294
  • софия
LaughingLaughingLaughingLaughing
Нито съм Елена Йорданова, нито xixixi, у мое село стъклени бутилки има, мултиакаунтингът във форума е забранен и профилът ми е активен от 2005 г. Друга смешка подготвил ли си?

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 10:14 от zvаnchе

# 3 295
  • ЛОВЕЧ
Това е джобният фотопринтер от Морени

# 3 296
С колко бележки бяхте? Аз имам 1 регистрирана в самото начало и не знам въобще дали участва.
Цитат на: Vesi L.
link=topic=1241076.msg41305989#msg41305989 date=1598856618
Докато се ядосвам със сайта на К.кола,получих смс от Данонино,че печеля каска.Остава само да убедя племенницата,че не е "момчешка" 😂

# 3 297
  • Сливен
Здравейте! Честито на спечелилите! Адмирации към подаряващите кодове! Бяхме с фамилията на почивка в Еленския балкан, там интернет нямах и изтървах валежа на КК и съботния пазар. Регистрирах днес сутринта няколко кода ама нищо, а раницата много ми харесва, ама то в повечето случай е така колкото повече искаш нещо, то не става.

Една игра от мен на Димитър Маджаров
https://www.facebook.com/525059384306514/posts/2272658942879874/

Късмет през новата седмица и много валежи от награди.

# 3 298
  • Варна
Дойде принтера от Морени. Носят ги Лео и вземат опаковките. Трябвало да има и протокол, но нямаше.

# 3 299
10+ кода на Кока Кола и няма и няма печалба раница.
На Икеч думата си била готова написана, благодаря. А аз се чудя каква може да е. Днес ли теглят 500 лв на Каменица и старопрамен?

Общи условия

Активация на акаунт