Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през август

• 45 650
  • 1 445
  •   1
Отговори
# 1 395
  • sf
Не трябва да си обидена, а да черпиш. 😄

# 1 396
Я си гледай мъжа и детенцето,а тая я остави да пасе. Няма да звъниш,няма и да й вдигаш,ако реши да звънне. Далече от отровни хора. 🤗

# 1 397
  • Варна
За мен най-важния човек е този до мен, другите са на опашката.
Бабълче,  гледай си семейството, важно е вие да сте добре.
Добро утро

# 1 398
Звъня и, не ми вдига, пиша и .. връща ми само ОК, не е говорила с мен от две седмици....излъгах вчера ми се обади да ме пита защо сина и не си вдига телефона...не ми звънна за раждането, нищо..ми обидно ми е пък. И се чудя дали да споделя на ММ и как да реагирам изобщо.
Бъбълс, а преди бяхте ли близки? Звъняхте ли си? Говорехте ли си? Може пък да не иска да те притеснява сега след раждането жената.

# 1 399
Свекървата не беше ли тази дето се разсърди, че не са я пуснали в болницата и, че Bubbles не иска да кани цялата рода у дома на гости като се прибере с бебето? Ако става въпрос за същата,  явно още се сърди за това.
Ако бъркам извинявам се.

# 1 400
Аз не разбирам такива хора. Каквото и да е станало, може ли да имаш внуче и да не се обадиш дори да честитиш, да попиташ нужда от помощ, от нещо има ли?
Остави я да не ти говори колкото си иска, не я мисли нея сега,  не тя е център на внимание в момента. Гледай бебенцето си и мъжа ти и остави който иска да си кара късния пубертет. Уважавай тези, които уважават и теб.

# 1 401
Бубе,моята е душица,ако ти липсва свекърва,да и кажа да ти се обади.Много обича да е полезна.
Как е бебока?

А,здрасти!

# 1 402
Момичета, страшни сте. Бебо расте, аз почнах да свиквам вече с него и той с мене😊 Гледам да не ги мисля тия неща, гледам си мъжа и бебо. Иначе свеки живее в апартамент под нашия, и сме си говорили често, чак близки не сме ама дипломатично говорене всеки ден имаше. Даже на почивка ходихме заедно. А не искала да ме притеснява... Ама може да тормози ММ с глупости откакто сме се прибрали, аман. Жива и здрава, ама си правя изводите за себе си, а както се оказа и ММ ги вижда нещата и не го подминава, това ми е важното.
Хубава вечер Blush

# 1 403
Добро ви утро! К'ва беше тая жега тая нощ... 5 литра пот хвърлих. Храня малкото и отивам под душа и да пия ледено фрапе.
Лека седмица!!

# 1 404
Добро утро в последния августовски ден!
Пийк, как добре те разбирам. Тук, на морето е хлад, но се връщам в мръсната жега ...

# 1 405
  • France
Тук е вече есен Cry

# 1 406
  • софия
Добро утро и от мен. Адска жега ми е навън,а съм от час навън по задачи. Нямам търпение да приключа и да се опна вкъщи под климатика 😁

# 1 407
Добро утро и от мен. Адска жега ми е навън,а съм от час навън по задачи. Нямам търпение да приключа и да се опна вкъщи под климатика 😁

Шттттт...да не чуя климатик...тая омразна дума. Даро..в къщата на обесения не се говори за въже , душко....аз бера душа от настиване от гаден климатик, тя ще се опвала нашата.......

Добро утро, добър ден и спорна седмица от мен....

# 1 408
  • софия
Ех Тете,все бъркам. Ама и ти избирателно четеш-въобще не забеляза факта,че днес наистина съм ранобудна щом от час съм навън. Ехххххх 😁

# 1 409
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Детето се събуди, изправи се, и обяви, че го боли гърло. Пералнята беше спряла до средата, и пране за простиране нямаше. Още в 11.10 в офиса е мазало, детето вилнее, че си го взех с мен. Ще бъде дъъъллгга седмица Sad

Общи условия

Активация на акаунт