Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през август

• 45 671
  • 1 445
  •   1
Отговори
# 1 380
Ще прозвучи адски егоистично от моя страна , но... Направо ми се реве ,че това лято не отидох никъде на почивка. Такова хубаво лято! Топло, сухо! Обожавам морето и искам да съм там.
Знам, че това да имаш дете е много хубаво, знам че всичко си струва, но имам нужда ей така..малко да помириша морето.
И само гледам снимки на приятели, други пък се чувстват длъжни да ми пращат снимки от плажа.

Юни беше студено. И началото на юли. Къде го видя това хубаво сухо и топло лято? Имаше и топли дни, ама лично за мен, и по-топли лета е имало..

Между другото ти нямаш ученик че 15.09 да ви спира...кокво ти пречи да отидете сега. Септември го дават горещо в началото...

# 1 381
Тето,лятото не е само от твоя прозорец!
29 гр.беше при нас в 7.46 !

# 1 382
Пийк, няма да те успокои, ама и аз така. Не ми е толкова за морето, даже хич, ама ей така да си почина бе, и 2 дена да е. Ама искам тишина и спосойствие. 2.3г с малкото вкъщи и веднага на работа, даже и 1 ден не си починах. Направо душата ми е извън тялото, няма я.
Свекърва ми живее в Атина, идва си за по 5 дена всеки Август. Тази година преди пандемията още съм й казала, че като дойде, със сина й отиваме някъде двамата, дори и за 1 нощ да е. Тя вика няма проблеми, ще се гледаме. А познайте, до последно казваше няма да идвам, заради Ковида. И една сутрин преди 2 седмици ми пише, че пътувала за насам. Видяхме се точно за 4 дни през седмицата, малкия беше на ясла. Голям късмет имам. Ще чакам другия Август.

# 1 383
Много искам да си взема ел . четец, ма понеже нямам лаптоп сега, как да свалям книги на четеца? Може ли тъй (Малиии, съвсем съм боса с тез технологии) 😀😀
И затуй си купувам книжки,  нявга хич не ми харесват, ама.....дала съм пари ся😀😀😀, чи чета едвам - едвам....

# 1 384
  • Euskal Herria
Дано не греша, но за киндъла знам, че има опция книгите, като се свалят,  директно да се изпращат на имейла и от там - в четеца.
Аз всичко дърпам на лаптопа и от там прехвърлям в картата на четеца. Удобство си е - цялата библиотека винаги ти у в подръка.

# 1 385
И на мен ми се ходи на море.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 17:25 от Анонимен

# 1 386
  • софия
Добро утрооо Grinning Много спите щом аз съм първа тук. Станах на ранина пак,че трябва да се оправям за работа. И вече успях да си разлея кафето по терасата 😁

# 1 387
Добро утро!
Преди няколко години, баща ми, като добър съсед, се свърза с младо семейство от съседната къща на село, живеещо от години в Англия, защото след някакъв метеорологичен катаклизъм беше паднала част от покрива. Та това семейство му бяха подарили четец от доста стара генерация. Той е на Вие с технологиите и за него жеста беше важен, защото ние му платихме телефонната сметка, и в крайна сметка Киндъла може да няма подсветка, но е "железен". Свалям книгите на лаптопа, от там ги качвам. Имам свалени над 200 книги, някои са ми от любими автори, други чакат да ги чета, защото в напрегнатото ежедневие нямам време за любимото си хоби. На майка ми съм ѝ свалила леки "булевардни романи", аз залитам по Дан Браун, остава ми да довърша Произход, но това е от половин година. Сега се опасявам, че ще трябва да я почна от начало, защото отдавна съм загубила нишката, а си заслужава. Преди нея дочетох Цифрова крепост, бях я пропуснала, когато излезе на хартиен носител. Преди си казвах, ще пораснат децата, ще имам повече време за четене, сега си казвам, имам само 18 години до пенсия, като се пенсионирам, ще чета... Wink

# 1 388
Не минава ден без да чета, може две страници да са, но така съм свикнала от малка, интересна ли е книгата и до сутринта мога да чета. Напоследък повече чета на разни устройства - тааблет, телефон, персонален компютър. Хубавото на техниката е, че мога да си увеличавам шрифта, покрай растящото ми ЕГН взе да расте и диоптъра на очилата.
Изпих си кафето и отивам да полегна пак, нощес се будих 100 пъти сега бия пуйки и без пушка. Към обяд, ако се излюпя повторно ще мина да видя какви ги къдрите.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 389
  • софия
Аз пък не можах да привикна на четец или телефон да чета книга. Пробвала съм,но не ми е същото като нормална книжна книга. Обичам да чета,има толкова интересни книги, но като чета на четец се изнервям 😁

# 1 390
Добро утро. И аз си обичам хартиените книги. Пия 2ро кафе и отивам да вдигам сополанкото, да видя как е положението.
Лек ден на всички ❤🍀

# 1 391
  • Бургас
Добро утро! Кратко включване с оплакване от мен. Вчера пристигнах на село. 6кг сини сливи за сладко, 5кг патладжан и незнаен брой кг смокини очакващи ме по четирите дървета. И започвам подред, паля баебекю, слагам патладжана да се пече.. Подготвям сливите за сладко и решавам да измия помощната маса. Селски двор, големи разстояния.. И така стъпих на криво, така се изтърсих.. Резултат обелено  коляно (същото като предишния път, ако някой помни) и глезена на другия крак подут.. Едва стъпва. Направих си обаче сладко то от сливи, патладжана е вече във фризера, смокини те ги обрах и обелих и вече варя сладко.. Да дойде понеделник, да ида на работа, че да си почина..

# 1 392
Добро утро и от мен!
Пия 3в1, че кафето ми е свършило.
Оплаквам се, че нямам стимул за нищо напоследък, пълна апатия ме е обзела. Единствено детето ме прави щастлива и ми дава живец.
Една приятелка ми прати клипове на някаква Стояна да гледам в интернет, за щастлив живот, за не знам какво си,  малко говори като Кобилкина, но на по други теми. Пуснах едно видео, когато имам време и желание да я слушам ще изгледам и другите.
Хубав и спокоен ден на всички!

# 1 393
  • софия
Съни,има такива периоди когато нямаш желание за нищо. Дано бързо отмине и си намериш стимул Hug
Аз да се оплача,че ще пукна от жега в градския транспорт. Нямам търпение да стигна вече.

# 1 394
Добро утро  момичета 😊
Влизам да се оплача и да си сверя часовника, чудейки се дали са хормоните или нараненото его... Та свеки тази сутрин пише на ММ във Вайбър, да ама милия цяла нощ гледа малкия и сега спи, и решавам аз да и отговоря на въпроса. Звъня и, не ми вдига, пиша и .. връща ми само ОК, не е говорила с мен от две седмици....излъгах вчера ми се обади да ме пита защо сина и не си вдига телефона...не ми звънна за раждането, нищо..ми обидно ми е пък. И се чудя дали да споделя на ММ и как да реагирам изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт