Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през август

• 45 673
  • 1 445
  •   1
Отговори
# 1 365
Няма,душа! Няма! Нали и аз сега с тая гад се боря..една позната ми хвали назален душ..на аз ако направя такова нещо на моя син , смятай, че ще опиши света. Аз пръскам Силвертус и давам Коризалия. Не тече ама като кихне и ...майко мила!!

# 1 366
Остави, остави, аз едвам капки му слагам, заклещвам го със сто зора, тоя душ-абсурд. Реве ми се. И ММ е на лекции този уикенд, по цял ден го няма, направо ми иде да вия. Никъде не ми се ходи, то и по площадки при деца не може, по-добре вкъщи да си седим с малкото.

# 1 367
Много сте тихи, аз днес се отдадох на аграрен фитнес. Не искам да ме смятате за пророк, но далеч е още есента. Друга година, дворът ни е пълен с диви циклами по това време, а сега, няма нито една. Сигурно и целия септември ще бъде топъл, завиждам на тези, на които им предстои морска почивка. След 15 август, един стабилен дъжд и сбогом лято. Сега суша.... Приятна вечер на всички, ще грабвам Киндъла и ще се отдам на релакс. Днес си го заслужих.

# 1 368
Аз не капя капки вече. Пръскам спрейове.

# 1 369
Кам,има нещо сбъркано тази година.При нас ни домати,ни краставици,никой нищо.Днес се замислих да не съм проспала половин септември.Чух един човек,че пече пипер,купил 6 чувала.Влизам в магазина до нас,ми пипер.Пипер с чувалите.Питам я,не е ли рано,ми не било,тая година нямало нищо нормално.Че няма,няма...ама като се огледах имаше малини от България...

Добра нощ!

# 1 370
Камий, какво ще четеш?

# 1 371
Друга година, дворът ни е пълен с диви циклами по това време,
Умрях от завист за дивите циклами! Искам и аз!
Преди малко извадих страхотен "късмет". Докато се излежавах на хамака, след цял ден аграрен фитнес, един комар ме ухапа по клепача. Алергична към към насекоми и въпреки, че излочих един Ксизал, сега приличам на бушонирана жертва на домашно насилие.

# 1 372
Ще прозвучи адски егоистично от моя страна , но... Направо ми се реве ,че това лято не отидох никъде на почивка. Такова хубаво лято! Топло, сухо! Обожавам морето и искам да съм там.
Знам, че това да имаш дете е много хубаво, знам че всичко си струва, но имам нужда ей така..малко да помириша морето.
И само гледам снимки на приятели, други пък се чувстват длъжни да ми пращат снимки от плажа.

# 1 373
Пийк,малко вода да ти пратя? Ще се прежаля,ще ида да ти напълня,нали си ми другарче.Може и някоя мида да ти събера.
Уиш,идеално! Некой от домашните да те дразни,ограничителна заповед...туй ти,онуй ти?!

# 1 374
Пийк и аз за първа година няма да ходя. Отложих си почивката за Турция за другата година. Дадоха ми ваучер за внесената сума. И аз лятото го свързвам с морето,  но тази година ще се задоволя явно с няколко плажа на минерален басейн. Много е гадно така, знам.

# 1 375
14-годишната гадинка много ме дразни, Кротик. Да взема да ѝ изкарам ограничителна заповед, а? После да ни пишат по вестниците "Кисела тийнейджърка бушонира майка си".

# 1 376
Ще потвърдя! Бях там,кротко хапваме уши.. и това дете от къде излетя...

# 1 377
Опасна си! Ето как се качват невинни на въжето. Simple Smile

# 1 378
Кво крими гледам...
Трябва да се подложа на регресия,аз!

# 1 379
Веси, то всичко хубаво, ама някой да се беше сетил да го зареди? Свалих си преди време маса книги от РуЛит, ама съм го захвърлила на полицата и сега нъцки. Щях да чета, сега ще ровя в мамата.

Уиш, цикламите са абсолютни самосевки. Хълмът над наше село е пълен с тях. Една приятелка се мъчи няколко години да си захване и не ѝ се получи. И с мъничките им грудки и със семена...явно си иска някаква специфична комбинация между микроклимат, почва и незнам какво още.

Общи условия

Активация на акаунт