Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през август

• 45 678
  • 1 445
  •   1
Отговори
# 1 350
Моят син знае че има гейове..явно от интернет.

# 1 351
Не се диша от влага.
Добро утро и хубав ден да имате!

# 1 352
  • софия
Добро утро,момичета. Тая събота и неделя са ми работни,та вече се търкалям в метрото. Приятна почивка на тези от вас,които почиват днес Flowers Hibiscus
Весиии,тръгвай пак на работа,че ми залипсваха ранносутрешните ти весели постове 😍

# 1 353
Добро ви утро!
Събудих се в 4 от зъбобол и в 5 от плачещо бебе. Реших днес да поспя повече, че нали съм с едноти дете само. Ама съседите правят ремонт на терасата  и е чукане, тракане..
Ще е мръсна жега ама май ще поизляза на разходка с дребчо.
Може и торта да бухна . Някой да има рожден ден, та уж с повод да го напрая? Simple Smile
Лек ви ден!

# 1 354
Добро утро!
Днес отново ще е добър ден за плаж.
Пийк, ти знаеш ли какво значи почивка, бе жена? Бебе, че и торта?!? Я почивай!
Дари, леко дежурство на теб!
На останалите, които почиват - същото пожелание, като по-горе Grinning почивайте Grinning

# 1 355
Аз ще я ям, няма да я правя Wink с бебе няма почивка

# 1 356
Ха-ха-ха, извинявай Пийк Joy
В тоя форум нали все съм чела за "майки-многомашиннички", които докато гледат бебе и второ висше изкарват, та се заблудих.
Да ти е сладко! Хапни, поглези се.

# 1 357
  • софия
Така и аз обичам-да ям торта,а не да я правя.

# 1 358
  • София
Добро утро!
Пийк, да ти е сладко! Днес не, но след няколко дни моето отроче има РД, така че може авансово да подсладиш. Хапвай без гузна съвест.

Съни, аз уж съм толерантна към хомосексуалните двойки, но и на мен ми дойде малко в повече това вчера. Всъщност от известно време си давам сметка, че колкото и да съм толерантна към тях, има неща, които ме дразнят и всякака толерантност се изпарява. Имам например един редовен клиент, който сам си казва, че е гей. Това добре, не ме дразни, но поведението му с тези чупки в китката и изобщо кифленските маниери ме изнервя. А човекът си е мил, интелигентен, лесно се работи с него, не е от досадните клиенти, но явно аз не съм толкова толерантна колкото си мисля.

# 1 359
  • sf
Вече две седмици не ям сладко, тесто, газирано и всякакви боклуци. Не гладувам, ама пуста лакомия. Свалила съм 4кг, но пуста психика, искам да са 20 😄

# 1 360
  • софия
Донси,от понеделник и аз ще мъча да спирам точно тези храни,ама ще видим колко успешно.

# 1 361
  • sf
Трудно ми беше първите 4-5 дни, после някакси свиквам, но кривна ли веднъж и до там. Като алкохолиците- без едно мога,  само с едно не мога. А сега вътрешната ми борба е да проявя търпение, защото искам минус 20кг за две седмици, ама то не става. 😄

# 1 362
Хай и от мен!!! Ходих до лидъла, напазурувах и сега пека лазаня за сефте! Междувременно събирам сили да поизчистя малко, но музата за чистене нещо нИ ми идва😀, защо ли???
Дариелче, лек ден и нИ сЪ преуморявай!! ❤️❤️❤️
За хомодвойки няма да вземам отношение, защото това ми води нервна криза!!!!
Лек ви ден, момичета!!!

# 1 363
  • София
Мммммм, лазанята на Лидл със сирена е божествена!

Сутринта преди работа закусих  с кисело мляко с овесени ядки и ленено семе. Сега вече съм зверски гладна. Що ли си мислех, че ще ме засити!?!  Laughing

# 1 364
Божичко, малкото е със сопол. Не мога повече. 2 седмици здрав и цъфна пак. ММ е на лекции, демек аз трябва да го гледам, а тази седмица ми е изпита на работа, ще се гръмна. Дайте някой чудодеен лек за тоя сопол Sad

Общи условия

Активация на акаунт