Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през август

• 46 039
  • 1 445
  •   1
Отговори
# 1 335
Добре сме момичета и аз и малкия, ама ми писнаха номера на дребно та за това.
Адвокатите са защото са си го заслужили, явно всички лекари и болници тук се мислят за недосегаеми. Ама ако/като си човек на човека резко сменят тона.
Да сме живи и здрави, другото се нарежда.
Иначе аз съм от спестовните и минималистичните, спестявам нехарчейки.

# 1 336
Здравейте Grinning
Изпуснах ви, но то е защото съм в отпуск и се наслаждавам на почивката. Колкото и да е кратичка (горе-долу 4 дни).

Водата е топла и приятна, но на брега само под чадъра.
По темата за спестяването - с две ръце съм "за". Колкото може, дори и съвсем малко да е, ако е дългосрочно, се усеща.

# 1 337
Bubbles`, радвам се да прочета, че вече всичко е ок. И аз бях много насъбрала, към лекаря, който ме разроди, и толкова му бях насъбрала... Но майка му е единственият, макар и отдавна останал в града ни детски АГ. Други живи няма. Добре, че послушах съученичка и лекар от достатъчно на брой години, и не го подгоних. Защото имам вече две дъщери, и двете бяха през последните 18 години с проблеми. Нямаше и да помисля за второ, ако имаше и макар минимална вероятност да попадна отново в ръчичките му. А той в момента е завеждащ на същото АГ отделение, в което родих. То нямаше и да помисля за второ... Друго е в София.

И аз съм от широкопръстите. Добре, че ММ е даже болестно стиснат, за заеми въобще не можем да говорим. В момента изплащам едни стотина лева съдомиялна. Ако щете ми вярвайте, в деня, в който ми приведат заплата, гледам да заделя и внеса по сметки, парите за заема и парите, които са нужни на голямата за уроци, козметика и всичко останало. От както се е родила малката, не съм ходила на маникюр. Само педикюра ми е неотменен трета година. По медицински причини.

Та така. Днес страшно наваксах, за месец отсъствие Wink
Продължавам да ви чета. Не смея да вляза в другата тема. Там имам над 1000 не прочетени мнения.

# 1 338
В къщи аз съм си стисната, пък и налЕ съм от Габрово 😀😀😀!! А мм си харчи като за световно, но знае, че аз съм скатала некое и друго левче и изкарваме спокойно до заплата! Всички сметки се плащат на заплата, имам лизинг и овърдрафт, които се погасяват с директен дебит от сметката ми. Иначе дебитната карта стои само в мен, а се дръпне левче, а съм разбрала и съответно ще има спорт и музика 😀!При възможност винаги съм се стремяла да има известна сума в наличност при форсмажорни обстоятелства. Ако аз взема финансите на държавата, за нула време ще се влезе в релсите, без майтап!!!

# 1 339
Весе, спорт и музика вика Joy  Joy  Joy Оххх, не мога ...
А иначе да знаете, че най-здравословната комбинация е стисната жена и щедър мъж. И най-успешната

# 1 340
  • Somewhere in the World
Хмм, значи аз не съм ни здравословна ни успешна комбинация с ММ - той си е чичо Скруч отвсякъде  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 341
Весе, спорт и музика вика Joy  Joy  Joy Оххх, не мога ...
А иначе да знаете, че най-здравословната комбинация е стисната жена и щедър мъж. И най-успешната
Елиф не съм съгласна с последното, ММ като му отпусне края после аз излизам неблагодарна 😄

# 1 342
  • София

С БНД бяхме тази комбинация. Ич даже не излезе успешна при нас. Smile

# 1 343
Що така, бе?
Логиката ми е следната: мъжът щедър, не ви отказва каквото поискате, вие пък стиснати - харчите без да го разорявате Joy

# 1 344
  • София
Елиф, БНД е толкова щедър, че харчи без да мисли. После изведнъж ситуацията става ох. И тогава решава да тегли заем, отново без да мисли как ще го върне и може ли изобщо да го върне.

Да ви кажа каква драма преживях преди малко в почивката. Разхождах се наоколо на въздух и на една от тревните площи видях двама готини мъже, поседнали върху одеалце на тревата. Heart Eyes Очите ми станаха на палачинки. Проточих лиги до земята. Дано не съм оплзила и език, защото сигурно и без това съм била трагикомична гледка. И изведнъж какво мислите направиха тези двамцата? Взеха да се мляскат пред невярващите ми очи! Confounded Шок и ужас! Такава мъжествена красота да отиде на вятъра. Пък нямаха вид на гейове. Ама то не на всички им личи от птичи поглед.

# 1 345
  • Somewhere in the World
Ехх ,Панди, на къде отива този свят! 😇

# 1 346
  • софия
Ех Панди,много ме разсмя 😁 Представям си те как си зяпнала.

# 1 347
  • София
Ехх ,Панди, на къде отива този свят! 😇

Ми наникъде направо!
Ама то какво им остава на мъжете. Жените вече могат да забременеят и с донорска сперма. Те стават излишни. И ей така от мъка лекинко залитват настрани и работата става самичка.

# 1 348
Пандиии, егати късмета!

# 1 349
Те с това разпънато одеалце Панди, добре,  че времето ти е било ограничено в почивката. Поне да не се целуват на обществени места,  може и някое дете да ги види и да се чуди какво става. Много ми е гнусна такава комбинация -мъж с мъж.

Общи условия

Активация на акаунт