Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през август

• 45 772
  • 1 445
  •   1
Отговори
# 105
Ай,да ставате вече,а! Кво е туй спане?Обяд стана!
Добро утро! Хубав ден!

# 106
Аз се оплаквам, че никакъв мускулен тонус нямам. Така съм се застояла/залежала, че не мога да си вдигна бебето - 15 кила. Преди вдигах по 50 без проблем.
Опитвам се да вляза във форма, но мързела на никой не прощава.

# 107
Станахме,Кроте,ма що така с лошо от сутринта?! 😁🤗
Добрютро.

# 108
Добро утро!
То от жега не може да се спи. Днес ще мисля къде да ходим с Бебълс на хлад.
От строежа до нас толкова е шумно, но нито шума, нито жегата и пречат на блаженния сън.
Нещо осветлението в банята тази сутрин се е прецакало. Мига като в дискотека. Само да не стане да се къпя на тъмно, докато си изпия кафето.
Хубав Вторник на всички!

# 109
Добро утро! Тази сутрин успях да ви изчета най-накрая.
Не се наспах като хората, луната ли,звездите ли,ама не можах . И дребосъчка не ми помогна,и тя се въртеше и скимтеше ,а сега сутринта видях ,че нещо я е нахапало. Тя си наваксва съня сега,а пък аз пия кафе и се правя ,че готвя на кукъра.
Дариела,комбинацията ти не е уникална! И аз съм със същите параметри 😓🤪😜
Уж внимавам какво ям ,а не свалям нито грам. Явно и при мен са много въглехидратите,в комбинация с Хашито (под въглехидрати разбирайте овесени ядки,ориз и картофи,защото глутен и захар не ям).

# 110
ДобрутроОооо Kissing Heart
Кроте, ае с ритници и 20 лицеви... Паааадни Joy

Пп... Съни, ти кафето под душа ли си пиеш JoyJoyJoy

# 111
  • софия
Ей Кроте, събудих се към 9:30 и си викам що толкова рано се ококорих, а то ти си давала зор за ставане. Урочаса ми спането до обяд ей Grinning
Сиси, значи не съм само аз. Ти поне не ядеш захар, а аз се мъча да не ям захар, ама пусто не става винаги. И ту ям ту не ям, а и аз не трябва.
Момичета,да ви се оплача, че имам доста задачи за днес, а още се излежавам с кафе пред форума и тв. Как ми се иска да не бях мързелива и вече да съм си подхванала задачите, ама пусто излежаването ме влече повече.

# 112
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
След седмица отпуск и море съм на работа. Малко ми беше. Част от колегите ме дразнят неистово, във фейса ме дразнят, отделно ми е отмаляло, вие ми се свят, спи ми се...Не съм бременна, крайно време е да си пусна кръвни, да видя тия хормони на какъв мармалад са станали.

# 113
  • Sofia
И на мен едва ми пнасят тези жеги - нямам никакво желание да правя каквото и да е, а толкова много обичам Август месец.

# 114
Ям и се измарям... да не говорим за нещо по-сериозно. В началото на 9тия месец съм, и се чудя вече откъде да изкопая малко енергия, поне да не е лудница в къщи... ама май ще въртя кълки на дивана докато се роди бебо.

# 115
  • BG
Здравейте и от мен. Благодаря за поканите от варненки, ама кайсиевата ракия ще е от мен.
Ако може още снимки на кучешките деца, плийз.  За да не дразним некучкарките да са в скрит текст. Ще им се радваме скрито.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 17:06 от bubanka

# 116
  • София
Здравейте!
Не мога да стигна до форума от работа. Поне клиентите ми днес са разбрани хора.

# 117
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте!
Не мога да стигна до форума от работа. Поне клиентите ми днес са разбрани хора.

Моите не чак толкова Sad  Цитирам "Трябва да се видя с баш шефа, защото става въпрос за много пари!"
Еба.и, колко не особено умен бъдещ клиент, пу пу.

# 118
  • софия
По тоя повод се сещам-в събота един клиент ми тропаше с крак и викаше Искам веднага да се видя с шефа ви. Аз му обяснявам,че шефът ни в събота не работи,а онзи си държи на своето 😁

# 119
Пускам мойто куче:
Скрит текст:
Ще трябва да излизаме с малката,а вънка еее ад. 🥵
Забърках смес за картофени кюфтета,после ще се пържа и аз в собствен сос до котлона,ама ми се ядат. 😁

Общи условия

Активация на акаунт