Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през август

• 46 023
  • 1 445
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм тууукаааа Stuck Out Tongue Winking Eye
Таман допих и легаме с детенка, че утре пак не мо я дигна за яслата Trollface

# 136
Ей ме и мен.
Пръжнах си картофените кифтета,не ги аресвам на фурнЯ. 😁 Мислих да ви снимам,ма ще ме анатемосате пак. 🥺
Даре,кой нема глава,има крака.. 🤣

# 137
  • софия
Ени, жива да си недей снима кюфтета,моля ти се. Пожали ни малко.
Отидох аз до денонощното, взех цигарки и за по-сигурно, за да не ходя после пак, взех и един швепс нар. Сега отново се излежавам и гледам Специален отряд по тв-то.

# 138
Издирвам някой да ми изпържи тиквички на кръгчета с панировка...., в замяна мога да предложа три вида бира, вино, джин и още нещо...
Помолих свеки вчера да ми направи.. получих печени на скара с някакъв странен сос от който ми стана лошо. За цялата ми бременност два пъти съм я молила за нещо..и двата пъти ми се искаше да си бях замълчала. А после се сърди, че не съм искала да ми готви. Close

# 139
Оо Буб,ела ще ти изпържа! Вчера откъснах една от градината,био. Може ли такава гад да имаш за свекърва?! 🙄 На мен майка ми много ми угаждаше,ама сега ми е далече. 😒😔 Иначе каквото й кажа,това прави.

# 140
Тези дни от горещините съм се хранила съвсем с леки храни, без хляб, сладко почти не съм яла, освен Баунти. Основно се хранех с пържола със салата. Диета не съм пазила, но определено нямах апетит. Сега реших да се кача на кантара, ами не съм мръднала, дори ме измерва с 300 гр. повече. И да се оплаквам, най- добре да изхвърля този кантар да не ми разваля само настроението. С тези хормони и да ям и да не ям, явно няма сваляне.

# 141
  • софия
Съни,аз моят кантар отдавна съм го пенсионирала. Инак като кача някое килце само ме стресира, без него по-добре 😀

# 142
Нали знам, че тази седмица съм се хранила в минимални количества и за това реших да се премеря, доволно се запътих към него, а той даже ми отчете, че съм качила. Сърцето ми е голямо и сигурно то тежи, така се утешавам сега. Честно казано, абсолютно ненужна вещ е този кантар.
Да добавя, че и алкохола спрях, освен по една бира, след разходка... така, че наистина не ми става ясно това качване от какво е. Движение имам всеки ден. Но си качвам.

# 143
Ени, идвам веднага, за тиквички и добра компания паля джапанките Relaxed
Не съм свикнала да бъда глезена с храна,  майка една салата не може да сготви, а свеки си е свеки, аз не очаквам нищо от нея по принцип, тя се натиска сама. Но прознавам си стана ми кофти днес. А щом и ММ проверява по три пъти какво има в храната която тя готви, в редките случаи когато и ходим официално на гости, значи не е проблема в моя телевизор. Аз съм алергична към мед... всеки път нещо на масата е с "малко" мед.  Официално сме я добри отношения ама си е гад Sweat Smile 
Съни прибирай кантара и си отвори една бира, спокойствието е най-добрата храна за душата казват.

# 144
  • France
При повишаване на температурата, телата се разширяват. Нормално е в тези жеги да тежим повечко Joy

# 145
Издирвам някой да ми изпържи тиквички на кръгчета с панировка...., в замяна мога да предложа три вида бира, вино, джин и още нещо...
Помолих свеки вчера да ми направи.. получих печени на скара с някакъв странен сос от който ми стана лошо. За цялата ми бременност два пъти съм я молила за нещо..и двата пъти ми се искаше да си бях замълчала. А после се сърди, че не съм искала да ми готви. Close
аз съм човекът!  Зарежи я Енито. На нея и пържат картофи, пък и ги яде! Ще ти пържа тиквички до откат, че и по гръцки мога да ги докарам.
Филомена, това ми хареса! Чудя се аз, не ям, налЕ, а все по - широка ставам. То горещо било. 😂

# 146
  • софия
И аз,и аз искам пържени тиквички. Прати и на мен. Аз дори нямам претенции да са вкусни-храна не връщам 😁

# 147
Време е!

Добро утро и спокоен ден!

# 148
Добро утро, сладурки. Само ви чета и нямам време да пиша. Почнах работа от 2 дни, имам много теория и тестове за правене, направо ми гръмна главата. Лятото няма много клиенти и е по-спокойно, но офиса ни е до студенти и Септември започва гърча. Малкото беше болно 1 седмица и беше с баща си, след малко отиваме до личната да го прегледа и дано позволи да го носим на ясла. Тежи ми единствено, че не го виждам почти, прибирам се към 19и30, той тогава се къпе и скоро си ляга. Но няма пълно щастие..Ааа да се похваля, че вчера си купих една страхотна преса на Ремингтън, сега се изправих, страхотна е. Все не ми оставаха пари. Хубав ден на всички 🍀

# 149
  • софия
Добро утроо! Как ми се спи,как не ми се ходи на работа днес. Ама ето сложих кафе и слушам песента от Кротето 😁

Общи условия

Активация на акаунт