Звездни компромати - Август'20

• 269 452
  • 2 640
  •   2
Отговори
# 2 460
Дано да му е последната любов, че място за следващи няма. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 461
  • София
Нети с щастлива снимка на биологичните си създатели: https://www.instagram.com/p/CEgYtmgDYJI/?igshid=9oh79ojwvo0p

# 2 462
Да беше пуснала и на хората, които са я отгледали, не само на тези, които са я изоставили.

# 2 463
От една страна Нети явно може да прощава... но на мен ми оставя някакъв много неприятен привкус, особено след като четох нейни изказвания за осиновителите й, особено за жената, която я е отгледала...

# 2 464
Защо си мислите, че всички осиновители са читави ?

# 2 465
Биологичната й майка каза, че била спокойна за Нети, защото знаела в какво семейство се отглежда. Предполагам, че са били читави, щом са й дали образование, семейство, подсигурили са я с имоти в центъра на София и т.н.

# 2 466

Тук обсъждаме осиновителите на Нети. Ако имаш информация, че не са били читави, направо кажи - ще бъде съвсем в темата.

# 2 467
Миро уж женен, но доколкото знaм не живеят зaедно, тя в чужбнa, той - тук. Тa кaкъв е този брaк, мaлко cтрaнно...

Белa Хaдид
Скрит текст:

Хиляди семейства живеят точно така,единият в чужбина,другият тук.При Миро не знам дали е брак или параван

# 2 468
Винаги съм си мислила, че точно при него е параван.

Макар и да няма уж някакви известни връзки  или поне не съм чула .

# 2 469
  • Варна
Странен изгледжа бракът им, но не виждам защо да има нужда от параван. Васил Найденов, Любо да не би да се крият? Това не намаля стойността на изкуството им, но виж, да не уважаваш публиката си и да се появяваш пиян- това вече не е достойно. Той призна, дано пребори тази зависимост.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 15:27 от Blue Turquoise

# 2 470
Миро е религиозен, вероятно в неговата църква не върви да се разкрие.

# 2 471
  • Варна
А отдаването на един порок, не противоречи ли на вярата му? Не знам постулатите на евангелистите, но едва ли има течение в религията, което подкрепя слабостта да се предадеш на славата и да се главозамаеш.

# 2 472
Ами те зависимостта и порокът са нещо, което те завлича и вкопчва и имаш да водиш борба. Не е просто да си кажеш: “Спирам, повече няма да правя това”. И изобщо да си религиозен, не означава, че си ангел без пороци.

# 2 473

Тук обсъждаме осиновителите на Нети. Ако имаш информация, че не са били читави, направо кажи - ще бъде съвсем в темата.
А ти познаваш ли ги лично ? Любов трябва, останалото е за престиж.

# 2 474
Миро нямаше ли връзка по едно време с Деси Тенекеджиева, или нещо се бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт