Звездни компромати - Август'20

• 269 434
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 520
Една гатанка Simple Smile Помните ли тази прекрасна актриса? И от кой филм(без гугълчо Simple Smile) ? На 23. 08. е навършила 78 год. Да е жива и здрава, много я харесвам.
Скрит текст:
, ,

# 2 521
  • Варна
Доня Бранка от "От обич'', ама как и беше името не помня. Много го харесвах тоя филм Laughing

# 2 522
Даааа. От един бразилски филм От обич. Бранка.

# 2 523
Филмът е "От обич".

# 2 524
Ех, Доня Бранка, младост, първите сериали, в които виждахме мол и търговски центрове.

# 2 525
Браво на вас! SunglassesМного сте бързи.
Сузана Виейра, страхотна жена.
И един от най-хубавите и стари сериали.

# 2 526
  • Lost in a fairytale ...
Бранка Летисия Дебарош Мота я знам аз Joy Бяхме малки със сестра ми, когато гледахме сериала в бабини. Много приятни спомени ми донесе, благодаря Heart

# 2 527
Много хубава, и аз го помня този сериал. "съперницата" във филма, тази дето смени бебетата също беше хубава жена.

# 2 528
А Нандо?

# 2 529
На Нандо приятелката на мен ми беше любимка. Аз така и не му разбрах края на този филм, на  Едуарда и звъннаха и се чуваше мелодия от музикална кутийка, съперницата ли оживя, Едуарда ли полудя...

# 2 530
Бранка съм я запомнила с едни едри пръстени, подчертани очи и бледо червило. Винаги беше лоша, стилна и красива 😄

# 2 531
  • In The Middle Of Nowhere
Аз много харесвах Елена от сериала - Режина Дуарте. Преди няколко дни се сетих за нея заради заглавната песен на сериала и реших да видя как изглежда. Доста подобно, но и доста остаряла, на 70 и няколко години е в момента.
Много интелигентен сериал беше, не като някои други бозички от онова време

# 2 532
На Нандо приятелката на мен ми беше любимка.
И на мен.

# 2 533
Милена ли?
Аз пък си падах по Марсело. Очите му Heart Eyes
И Нандо беше хубав, тъмен и с къдриците.

# 2 534
Орлин и Катето са кумове. Орлин си е женкар от време уно, а Катето винаги е дружала с гейове. Дим Дуков, Бог да го прости и беше голям приятел
Дим Дуков беше толкова ерудиран и интересен за компания, че това, че е е гей е последното нещо, което те интересува, когато си с него на маса.

Общи условия

Активация на акаунт