Звездни компромати - Август'20

• 269 587
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 310
Не знам защо, ама са ме блокирали временно в  Инстаграм и не мога да влизам в него , може ли снимките на скрийншот  на Джаферович и Мелания ?

# 2 311
  • Rock & Roll feeling ...
Истински или импровизиращ, ак@щият Джеферович ми е нелеп... Провокирането на внимание чрез свалени гащи го намирам за идиотско. Като не звезден човечец, нямам потребност да си представям в тоалетната, който и да е, пък бил той и известен. Мислех, че г*зните истории на известните могат да се заключат и приключат с бръмчалките и бельото им завряно в дупето.

# 2 312
  • София
Мелания беше много свежа при вчерашното ѝ появяване с Тръмп.
Скрит текст:

# 2 313
Замислих се за стилна дама в нашия политически живот. Като се абстрахираме от всичко останало и погледнем чисто стилово - Николина Ангелкова се справя отлично .

# 2 314
  • София
И Мая Манолова.

# 2 315
  • Rock & Roll feeling ...
А аз се замислих за красива дама от нашия политически живот Thinking  Все още мисля Rolling Eyes

# 2 316
Замислих се за стилна дама в нашия политически живот. Като се абстрахираме от всичко останало и погледнем чисто стилово - Николина Ангелкова се справя отлично .

От главата ли имаш предвид? Аз не мога Joy

# 2 317
  • софия
Доста пъти съм виждала Ангелкова на живо и не е такъв кон. Симпатична е - висока, стройна, с прическа, дрехите добре ѝ седят. Не е фотогенична.
При Лилето Павлова положението е подобно.
Каквото и да е, стилни са.
Захариева прави опити, но не ѝ се получава.
Но за мен най-стилна и класна остава Емма Москова. Това е дама.

# 2 318
Имам същата рокля като на Мелания, но синя. Едно към едно са плисетата (солей). Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses
Много е хубава Мелания, но стилистите са избрали странен цвят за официално събитие. На мен има идва малко туристическо-вечерно-плажно-коктейлно. Някак си не ми се връзва с цялата синьо-червена американска обстановка.

# 2 319
Мелания беше много свежа при вчерашното ѝ появяване с Тръмп.
Скрит текст:

Зелено+малиново 😍😍😍

# 2 320
  • Пловдив
И на мен много ми хареса роклята и съчетанието на цветовете -зелено с малиново.  Приковава погледите Мелания с този тоалет и явно и това е целта .
Слушах част от речите на Тръмп- популистки изречения , надъхващи клишета и  фрази . Не мина ли модата на този тип речи. Хората вече предпочитат конкретни  искания  в речите ,а не общология.

# 2 321
  • Пловдив
Амброзио празнува РД на 12г си дъщеря на Малдивите...
https://life.dir.bg/gallery/izkusitelniyat-angel-alesandra-ambro … -na-maldivite?i=1
Диляна Попова...
Скрит текст:

# 2 322
Много в хубава Алесандра. Може би една от най-красивите жени изобщо.

# 2 323
Алесандра е много готина и свежа, но има ужасно тяло.
От Рд на дъщеря й, макар на Малдивите, лъха естественост. Примерно, Николетените снимки на Никол са много по-позьорски.

# 2 324
Иска ми се да не бях прочела Дубайската статия - ясно беше, че се продават ама подробностите ми се запечатаха в съзнанието и не мога да ги изкарам оттам 🤮
Каква е тази статия ?

Общи условия

Активация на акаунт