Звездни компромати - Август'20

• 269 443
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 475
Защо си мислите, че всички осиновители са читави ?

Тук обсъждаме осиновителите на Нети. Ако имаш информация, че не са били читави, направо кажи - ще бъде съвсем в темата.
А ти познаваш ли ги лично ? Любов трябва, останалото е за престиж.

В диалога за Нети ти подмяташ, че не всички осиновители са читави. Пак да кажа - ако имаш информация за нейните - казвай, това е правилното място.

# 2 476
За да се изкаже по такъв начин Нети, значи има защо.

# 2 477
За да се изкаже по такъв начин Нети, значи има защо.

Никой не оспорва правото й да се изкаже така за осиновителите си Simple Smile Но пък и на мен нека никой да не ми оспорва правото да ми звучи зле - защото постът ми беше точно такъв. Никъде не съм обяснявала колко добри и чудесни са били. Ти се наниза с подмятането, че не всички осиновители са читави, и те питах за повече конкретика относно Нети и нейните осиновители.

# 2 478
  • Sofia
Изглеждат щастливи.
Не съм чула/чела да е казвала нещо негативно за осиновителите си

# 2 479
Изглеждат нелепи! Нети с роклята от сватбата на сестра си, бащата все едно идва от риболов, майката кежуал.......Чудни!

# 2 480
  • София
Снахата Халваджиян с прекрасно тяло: https://www.instagram.com/p/CEg1XRhBaAq/?igshid=1pk8boitiw8gh

# 2 481
Добре, може ли дa cложиш детcкия кът в ъгълa, вcе едно детето е някaкво куче.
Скрит текст:

Преcлaвa официaлно cе прaви нa мутреca, без фacети, кaкто caмa твърди, кaкто и без корекции по лицето (оcвен ноca) 😆 нaпълно еcтеcтвенa демек
Скрит текст:
Шaкирa и Пике зa опрaвяне нa вкуca
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 16:05 от Little heart

# 2 482
Преслава има много просташки изказ, ама се смята за куул.

Това с детския кът в ъгъла на стаята явно е нов тренд, защото и Тея и Наум заснеха видео, в което обособиха 2 на 2 върху едно килимче за детето да "щъкало на безопасно място".

# 2 483
Сестрата на Нети (булката) на същите двама ли е дете?

# 2 484
Бащата е общ само.
Тази Преслава от километри и личи селянията, а речника и е-нямам думи. Преди беше с доста криви и не толкова бели зъби, та-малоумници или не, тя трака с чужди зъби.

# 2 485
А може причината да е, че Нети е неблагодарница?

# 2 486
Може нaиcтинa дa нямa фacети, a дa cи е cложилa имплaнти нaпрaво 😆😆😆

# 2 487
Сестрата на Нети (булката) на същите двама ли е дете?
Не. От друга майка е.

# 2 488
  • Sofia
Има и още една сестра

# 2 489
Преди малко научих,че доскоро в България на осиновителите е било забранено да казват на децата си,че са осиновени от тях. Но министърката Лиляна Павлова отменила този закон и въвела противоположният - вече имат право да кажат на детето,че е осиновено. Може би има връзка с Нети... Представяте ли си какво е да научите изведнъж на 14 годишна възраст например,като гръм от ясно небе,че сте осиновено дете?!

Общи условия

Активация на акаунт