Звездни компромати - Август'20

• 269 480
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 535
  • ВАРНА
Не Едуарда,а Лаура "прещрака"-тази,която роди от Марсело.А актьора играещ най-малкото братче Леонардо е имал авантюра с екранната си сеста Милена.Той голям палавник бил,даже има филм с Пенелопе Крус.

# 2 536
  • Варна
Лаура прещрака, но нали умря. И аз не разбрах историята с музикалната кутийка накрая. Иначе чисто визуално харесвах Едуарда, а като персонаж Мег Laughing

# 2 537
Обожавах го този филм! Подражавах на Едуарда тогава! Хихии! Носех къси поли с висок ток и жилетки! От тогава никой друг филм не ме грабна, освен 1001 нощи - турски!

# 2 538
Той и с друга партньорка, Жади от Клонинг, връзка че и дете май имаха, все на работа си ги намира Simple Smile А Лаура нали уж умря при катастрофа, а на финала Едуарда чуваше нейната музикална кутийка в телефоннната слушалка

# 2 539
A на Лаура майка ѝ с мопса в ръце ? Тогава нямаше такава мода тук.

# 2 540
  • ВАРНА
Да,някой и я пусна по телефона,но Лауриня вече бе мъртва.

# 2 541
  • In The Middle Of Nowhere
A на Лаура майка ѝ с мопса в ръце ? Тогава нямаше такава мода тук.

И кучешка сватба даже 😄

# 2 542
И рожден ден на куче за пръв път видях в този сериал, а сега и фейсбук им правят 🤭

# 2 543
  • Sofia
Много любим сериал ми е
Миналата година го повтаряха по бтв лейди
Актьорът който играе Марсело сега играе в Истинска звезда
Не се е променил много

# 2 544
https://www.instagram.com/p/CEC4YzxJNBI/?igshid=1btro6uluuqrp Това е малкият брат и също актьор в Клонинг, дали това му е детето от Жади от Клонинг...На снимки тя е с нов мъж и деца. Обаче на снимачната площадка на сериалите доста по -често се заформят връзки, толкова време прекарано заедно трябва да си казва думата.

# 2 545
Много любим ми беше "От обич". Избягах от лекции, за да гледам финалния епизод. 😆

# 2 546
Не съм го гледала сериала редовно, но когато съм попадала на него най харесвана от мен беше - Доня Бранка! Обожавях прическите й! Русия цвят беше страхотен. Харизматична жена за мен.

# 2 547
# 2 548
Аууу. А как е брата на Марсело?

# 2 549
  • Пловдив
Дали този разговор може да се пренесе някъде във "филми, сериали, искам да гледам отново ..."

Общи условия

Активация на акаунт