На море в Гърция 2020 - VI

• 59 038
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
Спонтанно решихме да идем до Гърция след отпадането на тестовете за децата. Обаче паспортът на едното изтича на 02.09. Нали няма проблем да излезем от Бг седмица преди това?

# 496
  • София
Спонтанно решихме да идем до Гърция след отпадането на тестовете за децата. Обаче паспортът на едното изтича на 02.09. Нали няма проблем да излезем от Бг седмица преди това?
Никакъв проблем, стига да се върнете преди 2 септември.

# 497
  • София, България
Не ги и гледат навръщане, миналата година се прибрахме с изтекъл паспорт на детето.

Иначе на Ситония за бебе знам Портокали, много е подходящ но не е много близо

# 498
Здравейте,
в София или Пловдив има ли лаборатория, която прави пул тестове на семейства и с които да се минава границата? Сигурно сте писали, но не намерих.

# 499
  • София
Няколко мнения назад пише.

# 500
Здравейте,
в София или Пловдив има ли лаборатория, която прави пул тестове на семейства и с които да се минава границата? Сигурно сте писали, но не намерих.
Бургас. пост 493
Действително QR-ите дойдоха на имейл на 17.08 в 00.07. Вече пътуваме за Промахон сутринта взехме Psr-а от Лина. Направихме пул - три проби за 145лв. в събота. Утре пътуваме за Лимнос 🥰

За Пловдив Лаборатория Писанец. В София - не.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 14:23 от Пролетно цвете

# 501
Портокали хич не ми се струва подходящ за бебе. Пясъчната част е много малка и претъпкана, останалото са скали (също претъпкани).

# 502
  • София, България
Портокали е много плитък и с мек пясък. Вярно, че има много хора, но тая сбъркана година може и да няма чак такива тълпи ... Ние преди 2-3 години почивахме на Арменистис, дребните бяха на около 4 и 6 години и не влязоха във водата през цялата почивка. Страх ги беше - дълбоко и имаше вълни, макар и малки. Плажуваха като хората чак на последния ден, на Портокали, размазаха се от плацикане ...

За пул тестовете - Писанец в Пловдив - вземат проби до 17:10, на втория ден ти пращат резултатите по Еконт, на третия ги получаваш и на четвъртия сутринта  - пътуваш. Мисля, че не работят събота и неделя обаче.

# 503
Кариди бийч в момента. Уникалното в кадъра и около него е, че наброява 478 гърци, 15 румънци, 3 българи и половин западноевропеец, но нито един сърбин или македонец. Такова чудо не съм си представял, че ще доживея - само гърци на Халкидики:-)

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 15:36 от !JOOP

# 504
Нямаме деца, но Кариди и Lagonisi имат плитки участъци и вероятно са подходящи за деца. Първият обаче няма чадъри и шезлонги, виждала съм не малко родители с малки деца. За вторият преди 2 години плащаме такса за вход, която включваше и паркинг. Има си чадъри, шезлонг и заведение.

# 505
Добър ден на всички,

Можете ли да ми помогнете, кога трябва да си направя ПСР теста ако заминавам за Гърция на 01/09 сутринта?

Благодаря и прекрасен ден!

# 506
  • София
Добър ден на всички,

Можете ли да ми помогнете, кога трябва да си направя ПСР теста ако заминавам за Гърция на 01/09 сутринта?

Събота. Неделя е на кантар с резултата.

# 507
  • София
Здравейте,
В София "услужливо" спряха пул тестовете, но в Пловдив Писанец прави пул тестове и резултата става същият ден - сертификат на английски издават и с тях спокойно се минава граница. Отделно от това вече тест за деца на 10 и по-малко години не се изисква.

# 508
Добър ден на всички,

Събота. Неделя е на кантар с резултата.

Ние на 31 ви август и се чудя как да стане като е( понеделник)
С тия тестове лошото че сме от  провинцията 🤔

# 509
Здравейте, пътуваме на 19.08. Взеха ни проби за PCR  в неделя 16.08 в поликлиника България, която носи изследванията в Рамус. В поликлиниката ни обясниха, че самия тест щи излезе с дата понеделник 17 или вторник 18 и датата ще е или 17 или 18. Днес отидох да  взема от Рамус изслезванията и са с дата 16.08, те твърдят, че  документите им излизат с дата на вземане на теста. Написаха час на ръка  на излизане на теста 17.45 часа с дата 16.08  и сложиха печат до часа на издаване. Пътуваме рано на 19.08 и ще спазим тези 72 часа, ако приемат, че теста е на 16.08, но с час 17.45  Някои от вас с ръчно написан час от Рамус да е минал и как е минал и дали е имал проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт