На море в Гърция 2020 - VI

• 59 119
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Голям ужас, сутринта гледах репортажи, страховито бедствие.
Отделно днес 203 положителни, утре ще решават за нови мерки.

# 271
  • София
Поздрави от о-в Корфу.

Как няма да се влошават нещата, като хотелиерите им разрешават нарушаването на правилата. И докато ние сме тествани, някой даже и по два пъти и сме сигурни, че не пренасяме вируса, пияни-заляни британски тийнейджъри (и не само) се разхождат без маски и си правят, каквото искат. Е, в момента туристите са доста малко, но и един е достатъчен.

# 272
  • София...........
Момичета, моля за предложения за добър, мн-добър ресторант или таверна района на Никити-Ормос Панагияс ....+-10-Ина км.
От няколко дни обикаляме района и разчитаме на стари спомени от преди 6-7 години. Обиколихме целия ръкав до Сикия и Торони. Места , където е било уникално вкусно сме супер разочаровани .....

# 273
Дивна,
можете да си опитате късмета в Агиос Николаос, има 3-4 таверни на площада, но не помня имената им, за да дам конкретна препоръка.
Ако ви се разхожда малко по-далеч, в Метангици има хубави таверни за мръвки.
За морски дарове, и тази година имаше доволни от обичайните имена в Порто Куфо, но не мога да сравня лично, не сме слизали отдавна натам.
И последно - таверна Панос, в близост до къмпинг Арети. https://goo.gl/maps/5DWV59sAYZELYGCK7

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 01:26 от Параход

# 274
И аз препоръчван таверна Панос. По-далече е от 10 км., но пък си заслужава.

# 275
Момичета, моля за предложения за добър, мн-добър ресторант или таверна района на Никити-Ормос Панагияс ....+-10-Ина км.
От няколко дни обикаляме района и разчитаме на стари спомени от преди 6-7 години. Обиколихме целия ръкав до Сикия и Торони. Места , където е било уникално вкусно сме супер разочаровани .....

По-далеч е, но таверните на пристанището на Порто Куфо са чудесни.

# 276
Ние последните години сме доволни от Парис във Вурвуру. Но тази година не сме ходили още.

# 277
  • София
Над паралия сикия има таверна 5 steps in the sand с изглед към морето - там също беше ок храната преди 2 години. Има и люлки за децата, а и може спокойно да си играят на пясъка докато вие хапвате.

# 278
  • Sofia
Който е пращал скоро капаро до Гърция по банков път, може ли да ми каже дали понастоящем високите банкови такси, които бяха налице преди, са отпаднали? Май вече не би трябвало да има такива.

# 279
Има вече вариант без тях, но не знам дали във всички банки. Аз продължавам да си ползвам Transferwise.

# 280
  • София
Здравейте, прибрахме се от Лефкада преди 4-5 дни, но още ми е криво Disappointed
Една снимка на Егремни от мен

# 281
Чудесна снимка! Някаква информация как върви строежът на стълбите?

# 282
nellyli,
Разкажи за Лефкада...

# 283
  • София, България
Привет, QR кода повече от 72 часа преди пътуването ли пътуването трябваше да се пусне, или по-малко от 72 часа?

# 284
  • софия
Не по-късно от 24 ч. преди пътуване.

Вечерна Парга.

Общи условия

Активация на акаунт