На море в Гърция 2020 - VI

• 59 139
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
Дано не измислят някои допълнителни условия, точно за втората половина на Август...
https://sofia.dnes.bg/balkani/2020/08/07/riazko-se-pokachvat-slu … na-gyrciia.459128

# 256
Солун казаха, че ще го затварят локално, ако продължат да ескалират нещата до 15-и. Засега цяла Гърция едва ли.

# 257
За трети път днес чета за тази сватба на Халкидики! И на трите ръкава едновременно ли е била? Поне да напишат на кой ръкав е бил купонЯ.

# 258
  • София
За трети път днес чета за тази сватба на Халкидики! И на трите ръкава едновременно ли е била? Поне да напишат на кой ръкав е бил купонЯ.
Сватбите са две - в Солун и Александруполис, явно гостите са се разпръснали и изскачат случаи по регионите, свързани с тържествата. Лоша работа.

# 259
Май няма да има септемврийско море.

# 260
Май няма да има септемврийско море.

След отпадане на юнски Лимнос се надявах на септемврийски Тасос. Не съм изгубала надежда, въпреки лошите новини. Добре, че успяхме да откраднем един уикенд в Кавала, в края на юни да хапнем вкусно и да напълним душата от живота, който кипеше събота вечер, преди затваряне на Маказа за туристи.

# 261
  • софия
Нюанси синьо от Йонийско.

Less is more. Гледаш и не можеш да повярваш, че има толкова чиста красота.

# 262
  • София
О о о о Лефкадааааааа. И аз съм влюбена в млечно синьото море там.

# 263
Здравейте на всички.
Някой скоро минавал ли е границата с домашни любимци,има ли промяна,някакви нови изисквания заради ситуацията?
До сега винаги сме били само с международните им паспорти и прилежащите към тях изисквания.

# 264
Здравейте,
Мислите ли, че края на септември времето е подходящо за посещение на Лефкада? Някой ходил ли е там тогава? Видях, че има хубави организирани екскурзии около 22-ри.
Благодаря!

# 265
Здравейте, морски романтици!
Някъде в предишната тема беше писано за промоционални цени на самолетни билети до Санторини и Миконос, но не откривам линкове сега.
Може ли насока къде да търся, попадам на 200-300 Е на човек.
Също, ако сте попаднали на такива ниски цени със самолет до други острови , но не със агенция, моля да споделите!
Също така, ако не дай си Боже излезе (+) тест /, а сме купили билети каква е процедурата?
Много благодаря!

# 266
Ма сайта на Уизз айр за Миконос. Ако теста е + губиш парите за самолетния билет. Авиокомпанията не носи отговорност за твоите "грешки".

# 267
Здравейте, морски романтици!
Някъде в предишната тема беше писано за промоционални цени на самолетни билети до Санторини и Миконос, но не откривам линкове сега.
Може ли насока къде да търся, попадам на 200-300 Е на човек.
Също, ако сте попаднали на такива ниски цени със самолет до други острови , но не със агенция, моля да споделите!
Също така, ако не дай си Боже излезе (+) тест /, а сме купили билети каква е процедурата?
Много благодаря!

Аз взех билети до Миконос за 37 лв. на човек, за септември, без багаж засега, а връщането ни е с AEGEAN за 160 лв. с флекс. Полетът до Миконос е без флекс, за 37 лв. билет не си заслужаваше да доплащам още 22 лв. за флекса.
Ако сте с положителен тест или поради някаква друга причина не можете да летите губите платените пари за самолетните билети, освен, ако нямате закупен флекс с билетите. С този флекс можете да си променяте датите на полетите както ви е удобно. Друг вариант е да застраховате пътуването, но не съм го правила скоро и не мога да кажа доколко има смисъл.
Вижте в сайта на wizzair, например за 12-ти септември можете да вземете полет Миконос - София за 29 лв. Съответно можете да направите отиването до Санторини с полет София - Санторини на AEGEAN в началото на септември. В момента ми излиза изгоден полет с прекачване в Атина с флекс за 100 евро на 7 септември. Само като варианти давам Simple Smile Поразгледайте, преценете си риска и действайте Simple Smile Сигурно след 15-ти септември са още по-добри цените, но пък какво ли ще се случи тогава с тези карантини и мерки срещу вируса.....

# 268
  • София
Здравейте,
Мислите ли, че края на септември времето е подходящо за посещение на Лефкада? Някой ходил ли е там тогава? Видях, че има хубави организирани екскурзии около 22-ри.
Благодаря!
Няколко пъти съм ходила все по това време, а веднъж и през октомври. За плаж е идеално. Лошото е, че през септември вече се появяват кратки бури и дъждове и след тях водата се разхлажда. Но винаги има и по-закътани плажчета, където водата е топла.

Не съм почитател на организираните екскурзии. Съвсем спокойно можете да се организирате сами. Лефкада е много лесно достъпен остров. Останала съм с впечатлението, че туристическите агенции настаняват на места, от които не можеш да мръднеш без техните допълнителни екскурзии. Обикновено са хотели около Превеза, а не на острова.

# 269

Общи условия

Активация на акаунт