На море в Гърция 2020 - VI

• 59 128
  • 770
  •   1
Отговори
# 240
Извинете за страничния въпрос, но виждам, че сте зачекнали темата.
Коя е най-добрата компания за медицински застраховки за Гърция? Ние никога досега не сме ползвали, но мисля, че си заслужава.
И колко горе-долу излизаше на човек? Имам спомен за под 20 лв.
До сега в SDI, винаги правим. Всеки път ни застраховат в Дженерали, ползвали сме два пъти медицински услуги / Гърция и Турция/ без забележка.
Тази година забравих да направя застраховка за пътуването ни до Загреб, сетих се през нощта в деня на пътуването. Направих онлайн на сайта на Дженерали. Плаща се с карта, полицата идва веднага по имейл, имаш отстъпка също както в SDI с клубна карта. Застраховките не са скъпи и ти дават сигурност. Можеш да избираш допълнителни покрития и сумата на покритието. Аз си включвам и покритие за кражба или загуба на портфейла и документите. Имаше и някакви други, не ги помня.

# 241
  • София
Досега застраховките ни за пътуване са били в Алианц или Уника.
Това лято - през юли - направих застраховка в Лев Инс, защото покриваше и Ковид. Т.е. - не беше посочен в изключените рискове.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 22:24 от Vivi

# 242
Ето малко информация на английски за разпределението на Ковид по островите (поне доколкото си признават Wink )
https://kefaloniapulse.homeinkefalonia.properties/koronovios-the … F5H5v993yKwpeU1RY

# 243
Не знам какво толкова се шашкат с тоя вирус, руснаците вече са патентовали и работещо лекарство, а колко по - страшни вируси и заболявания има. Колкото хора познавам дето са минали през вируса или не са имали симптоми или симптомите не са били по - сериозни от тези на грип...

# 244
руснаците вече са патентовали и работещо лекарство
Laughing Laughing Laughing

# 245
Руснаците биха искали , както и всички други държави да патентоват ваксина, ама още няма.

# 246
руснаците вече са патентовали и работещо лекарство
Laughing Laughing Laughing

водка, бре, водка!

# 247
Руснаците биха искали , както и всички други държави да патентоват ваксина, ама още няма.
За лекарство излезе информация, не е за ваксина..

# 248
А някой скоро да е бил в Атина и да препоръча място за спане за четирима, някъде централно? Гледах в Букинг има доста апартаменти, не толкова хотели. Цените ми се струват доста по-ниски от курортите. А как стои въпроса с паркинга през нощта? Оставят ли се колите на улицата или е само за живеещите там? Мерси ви.

# 249
  • София
Не знам какво толкова се шашкат с тоя вирус, руснаците вече са патентовали и работещо лекарство, а колко по - страшни вируси и заболявания има. Колкото хора познавам дето са минали през вируса или не са имали симптоми или симптомите не са били по - сериозни от тези на грип...
Колко познаваш?

# 250
В момента сигурно повечето апартаменти са празни, тъй като туризмът е взел-дал. (Гледах в Солун преди 2-3 дни и цените бяха покъртително ниски, сравнено с обичайното). С паркирането нещата стоят малко по-сложно. Ние търсим - и в Атина, и в Солун - места с частен паркинг/гараж, по-рядко свободно паркиране на улицата. Но последното място, където спахме в Атина през септ. 2019, беше именно такова - на улицата се спираше спокойно. Ще ти го пратя на лични, ако искаш. Не е в района на Плака и Акропола, макар че е в добър квартал и не много далече от центъра.

# 251
Мога да препоръчам тези апартаменти - три пъти сме отсядали там, дамата, която ги стопанисва е прекрасна и с удоволствие бих се върнала. Чисто е, уютно и на много хубаво място.
Не сме били с кола, така че за паркинг не мога да коментирам.

Athens Homes

# 252
А някой скоро да е бил в Атина и да препоръча място за спане за четирима, някъде централно? Гледах в Букинг има доста апартаменти, не толкова хотели. Цените ми се струват доста по-ниски от курортите. А как стои въпроса с паркинга през нощта? Оставят ли се колите на улицата или е само за живеещите там? Мерси ви.

В Атина през нощта, а и през деня може да си спираш където си искаш ( еее през деня има някои забранени зони). Не е като в България да обикалят и дебнат паяци за пари. Рядко има обрани коли. Може би в центъра, около Омония или в някоя странична тъмна и пуста улица.
В общи линии всичко е free.

# 253
Пише, че имат частен паркинг на място, но ми се връзва 130 евро на вечер с паркинга за семеен апартамент - малко множко Simple Smile Иначе изглеждат чудесно и локацията е супер. Но с малко повече търсене подобно се намира и за половината сума, че и по-малко.

H/I спираш, ако намериш къде...  Simple Smile иначе обиране не ни е притеснявало.

# 254
Колко познаваш?
Десетина

Общи условия

Активация на акаунт