Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 876
  • 1 973
  •   2
Отговори
# 1 245
Майки, на вкус нещо не ми допада, но не мога да определя точно какво, мм го хареса обаче. И както похвалих сиренето смес с биволско на Ведраре, така днес новото пакетче което отворих, се оказа много солено.

# 1 246
Ето го тук в брошурата от миналата седмица на 16 страница
https://www.promooferti.com/%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%bb-%d0%ba%d0%b … d1%81%d1%82-2020/
Но беше допълнително намален.
И шунката на Тандем, виенска и медена, беше 3,13.
Мен ме интересува дали горчи, защото пак ще си го ям само аз

# 1 247
В коледен календар съм "отливала" само разтопен шоколад, че една година много рано бяха изкупени коледните календари в Лидъл Sweat Smile

# 1 248
Да си повторя въпроса, има ли хубави фигурки в лидълския? Да знам дали да взема (само за тази цел ми трябва) като го пуснат.

# 1 249
Според мен за шоколад са хубави, но не знам с гипс какво ще стане... Thinking

# 1 250
Ще стане, едва ли е по-различен от другия, който съм оставила, с него вече е тествано. Важното е да има красиви калъпчета за отливките.

# 1 251
Има едни силиконови форми за печене, виждала съм в немски център, май и в Лидл са пускали. Не стават ли за фигурки?

https://nemski-centar.com/vsichko-za-doma/pribori-i-sadove/formi-za-led

# 1 252
Не съм попадала на точно на тези, но не виждам причина да не стават. Благодаря за идеята!
За зехтина ХХЛ нещо? Някой тествал ли го е в хладилник (извинявам се за повторенията 💐)

# 1 253
  • have faith and be patient ..
На календара фигурките мисля че са много малки.. В силиконови форми щв отливам, такива за бонбони, сега съхнат едни на балкона в пластмасови форми, но те са специално за гипс, следващото което бях приготвила са силиконите Simple Smile дайте пидходящо колучество за разреждане на гипса, трудно го докарвам..

# 1 254
Лидл пускаха едни външни батерии преди около 3 месеца, по 30 лв., някой писа, че си е купил такава (в цвят пъпеш). Може ли този някой или друг някой 🙂 да каже дали при зареждане адапторът в контакта става горещ? Предварително благодаря.🌼

# 1 255
  • София
Ето го тук в брошурата от миналата седмица на 16 страница
https://www.promooferti.com/%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%bb-%d0%ba%d0%b … d1%81%d1%82-2020/
Но беше допълнително намален.
И шунката на Тандем, виенска и медена, беше 3,13.
Мен ме интересува дали горчи, защото пак ще си го ям само аз
Аз взех веднъж, ма мен ми горчи, този в тенекията 4л е много по- хубав.

# 1 256
Тези добри ли са или са твърде много хляб?

# 1 257
  • Велико Търново
На мен не ми харесаха еднократно ги пробвах с ММ, не бяхме впечатлени - нито питки нито пици, нито плънка нито вкус.

# 1 258
  • Пловдив
Имаше питане за водните боички - баткото 4 година ще е тях вече. Купих и за бъдещата първокласничка.
Чашките за четки същи ми хареса много - с две отделения са и могат да се ползват за светли и тъмни цветове едновременно - грабнах 2 и от тях.
Цветните моливи и флумастери също много харесваме вкъщи - заредих учениците с тях, взех и за мен по един комплект, както и гел-химикалите. Последните още не съм пробвала, но другата седмица ще творя и ще влязат в употреба.
Четките с контейнер аз много харесвам, но баткото не ги одобри и ще взема за тях другата седмица от обикновените.
Тетрадките ми се видяха скъпи Rolling Eyes Не, че съм гледала как вървят, но близо 50 стотинки за 20 листа за мен не си струва.
Заредих и с блокчета и листове за тях и с това приключих пазара тази седмица Simple Smile

# 1 259
  • Пловдив
Да споделя, че кебапчето с луканка не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт