Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 882
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 305
Аз май не правя разлика между пъпеш медена роса и галия. Simple Smile

Взех при последното пазаруване гриловани аспержи в бурканче от Делукс серията. Не бих повторила, адски кисели!

Софра взех два пъти, но винаги имаше предостатъчно на рафта. Харесахме много козето, и овчето сирене в металните кутийки!

# 1 306
Различни са...поне в лидл...пъпешите.

В нета кашата е голяма...със сортовете и изображенията.
Ето този младежът ми показа за медена роса

А галията е другия кръгъл

Като първия показан..нямам спомен по соца да сме яли. А помня тогава названието медена роса. 👀

# 1 307
Именно! Точно това имах предвид, медената роса се оказа галия. Simple Smile

# 1 308
Преди дни бях взела такъв пъпеш Медена роса. Няма нищо общо с този сорт пъпеши, които се отглеждат в България. Пъпешът нито беше "меден", нито сочен- точно като тиква беше на вкус, а и беше много твърд. Дори със сладолед не вървеше.. Лично аз вече само Галия вземам.

# 1 309
  • Mostly in my mind
Ние вчера взехме от първия сорт, който Тета е показала. Действително беше доста твърд, но и страшно сладък в същото време.

# 1 310
Аз не посмях да взема...не ми е познат, не съм яла такъв мисля...
За първия жълтия говоря - т.нар. медена роса...

# 1 311
Връщам се от Лидл. Както и предполагах, клиновете са плътни и не стават за спорт на закрито. Нямаше никакъв интерес към планинските неща.

Свинският бут пак е във вакуум пликове. Пише "родено, отгледано и заклано в Испания" Grinning не взех, де, просто ми беше любопитно. Търсих, но не намерих черен пипер на зърна. Явно няма Disappointed та отидох с очакванията да оставя поне 50 лв., а излязох само с 14 по-малко и то защото взех Хърватска бира на благоверния.

# 1 312
Медена роса взимах от Фантастико - уникален, най-добрият пъпеш за това лято. Но беше узрял. 🙂 Като ни продават неузрели плодове, така ще е - ще са дървени, тиквени и ще мислим, че сортът не го бива. Вече свикнах за всякакви плодове и зеленчуци да ги оставям за 2-3 дни да доузряват вкъщи и тогава да бъдат ядени.

# 1 313
На мен ми е хлебен медена роса, обичам Галия.
Fish &Chips вкусно ли е? Яла съм в чужбина и се чудя дали да взема.

# 1 314
Блеки, а как ти се видяха клиновете иначе, хубави ли са?

# 1 315
На мен ми е хлебен медена роса, обичам Галия.
Fish &Chips вкусно ли е? Яла съм в чужбина и се чудя дали да взема.

Много ми е вкусен на мен фиш енд чипса им.

# 1 316
  • София
Аз пък обожавам този, дето го пишат деликатесен пъпеш. Ей ся, омотах половин за закуска. :0

# 1 317
Блеки, а как ти се видяха клиновете иначе, хубави ли са?

Не съм ги отваряла да ги видя, но на пипане ми се видя хубава, топла материя. 84% полиестер, останалото еластан. Бих си взела, ако съм фен на преходи или външни активности например.

# 1 318
Аз направо взех един, и петте минути които стоях с него докато го пробвам, умрях от жега. Обаче нещо ме стяга горе при ластика. Сравних го с друг Лидълски ¾ клин който имам, един и същи размер, този е по тесен. Сега го оставих на отлежаване да се чудя да го връщам или не.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 10:58 от Lemy

# 1 319
  • в кукувиче гнездо
Тази седмица брошурата на ЛИДЛ ми напълни душата.. Понеже обожаваме вкъщи бургери ще взема поне два пъти и ще направя единия по рецептата на Манчев, а другия по рецептите на Шишков. Отделно фъдж бомбони, както и салам от хърватските предложения.

Общи условия

Активация на акаунт