Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 855
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 290
Някой с отзиви за туристическите панталони от утре?

# 1 291
Днес отидох към 10.20 ч. в магазина (т.е. 2 часа по- късно от отиването ми през седмицата) и Софра пак нямаше....

# 1 292
Лидл предлагат ли все още био плодове и зеленчуци.
От доста време не съм виждала последно взех био тиквичка преди 2 м. която беше горчива и отиде в боклука.

И второ питане по спомен доста отдавна предлагаха нишесте без добавен вкус /аромат има ли подобно в момента?

# 1 293
  • София
Mariat  все пак за кой магазин става въпрос? Не е възможно да не са получили изобщо.

# 1 294
Петрич.

# 1 295
  • Пловдив
Има някакви Био плодове.

# 1 296
Има био плодове и зеленчуци. Преди месеци ММ беше взел био моркови и обикновени. Биото горчаха и си ги ядохме ние, а на детето давах обикновените. Обикновено са накрая на късата страна на плод-зеленчука, към вътрешността на магазина. 😄
Не можах да си взема сладолед бурбонска ванилия. Sad Гледах, гледах - не видях ни голяма, ни малка кутия. И асортимента на рибата беше доста оскъден - няколко кутии. Надявам се да заредят в началото на седмицата.

# 1 297
  • София
Благодаря ти, fenyx Simple Smile

# 1 298
Има био плодове (авокадо, лимони, банани, портокали- тях обаче скоро не съм ги виждала), зеленчуци (краставици, домати- бяха на промоция скоро 99 ст. за 500 гр., лук за 49 ст.).
До сега не съм купувала софтшел яке за децата. Утре мисля да взема за щерката, както и долнище, блуза и бельо.

# 1 299
Бельото е от четвърък.

# 1 300
Лидл предлагат ли все още био плодове и зеленчуци.
От доста време не съм виждала последно взех био тиквичка преди 2 м. която беше горчива и отиде в боклука.

И второ питане по спомен доста отдавна предлагаха нишесте без добавен вкус /аромат има ли подобно в момента?
Има био плодове и зеленчуци, както вече са казали, на късата страна във вътрешната страна на магазина.

Нишесте няма никакво, нито натурално, нито с добавен вкус.

# 1 301
Знаете ли какви са размерите на тези спортни ранички: https://www.lidl.bg/bg/p/svezhari-v-chas-prinadlezhnosti/sportna-ranica/p42460
А дали материалът е (относително) влаго/водоустойчив (например дъждовен ден)?

# 1 302
Добро утро! Може ли да се върне дреха с червен етикет, от кошовете със стоки с намалена цена? За съжаление не съм огледала всичко на място, а после открих скъсано.
Винаги ,когато съм вземала от коша с червен етикет са ме предупреждавали ,че немога да ги върна.
Артикулите от коша с намалените еденични бройки с 30% нон фууд подлежат на връщане. Не подлежат на връщане само артикулите от разпродажбите с цветни етикети(гаранцията за електроуредите си важи), каквато разпродажба имаше наскоро. За съжаление има много нови служители(не само касиери, но и ръководни кадри), които не са наясно с правилника и бъркат правилата за намалението с 30% с тези за намалените артикули в разпродажба.
А, баш с една нова спорихме, че ботушите, който взех мога само да ги заменя за артикул със същата стойност от разпродажбата, както ми беше казала друга служителка. А момичето твърдеше , че нищо че са от разпродажба , връщам и ми връщат парите. Аз няма да връщам, но усетих, че тя не беше наясно. И друг път съм вземала от разпродажба и са ми казвали, че пари не се връщат за тези стоки.
* Не говорим за коша със стоки с 30% намаление. А за разпродажбите с фиксирана цена-5, 7, 10 лв

# 1 303
Знаете ли какви са размерите на тези спортни ранички: https://www.lidl.bg/bg/p/svezhari-v-chas-prinadlezhnosti/sportna-ranica/p42460
А дали материалът е (относително) влаго/водоустойчив (например дъждовен ден)?
Малките ранички в Декатлон са сто пъти по-добре от тези мешки.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 11:35 от Вероника Димитрова 637178

# 1 304
Такива мешки и н Пепко гледах оня ден.

Общи условия

Активация на акаунт