Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 870
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 260
Да споделя, че кебапчето с луканка не ми хареса.
Като ги пуснаха, много ги харесвах, но последния път бяха наистина отвратителни - мазни и адски солени.

# 1 261
  • Бургас
Соулче, и аз ги бях взимала за една нова година и само аз си ги ядох. Не че бях във възторг аз самата, по-скоро за да не се хвърлят Grinning 2 вида бях взела, ни единия не ни допадна.

# 1 262
  • Плевен
Добро утро! Може ли да се върне дреха с червен етикет, от кошовете със стоки с намалена цена? За съжаление не съм огледала всичко на място, а после открих скъсано.

# 1 263
Кауфланд са пуснали онлайн доставка с foodpanda, а дано и Лидъл ги последват.

# 1 264
  • Mostly in my mind
Foodpanda много процъфтя покрай извънредното положение. Евала. Simple Smile

# 1 265
Взех хартия на голяма ролка, за първи път взимам лидълска. Хареса ми, навита е плътно, не се къса, попива. Взех и хартиени кърпички в кутия, но с нов десен. Струват ми се малко по-плътни, но и по-твърди.

# 1 266
  • Mostly in my mind
Лидълската кухненска ролка, дебелата от 3.99, е най-добрата кухненска хартия, която съм ползвала. Simple Smile

# 1 267
  • София
Аз гледах във фудпанда да поръчвам от ДМ, нали и тях предлагат. Ами много малко разнообразие. Аз ходя в ДМ заради собствените марки и специфичните марки, които ги няма другаде. Ариел мога да си купя отвсякъде другаде. Препаратите за баня, праховете за пране, за миялна Денкмит, козметиката на Балеа - много малка част се предлагат.
Не ме устройва и пак ходя до физически магазин на ДМ.
Също, ако от фудпанда почнат да предлагат Лидл, съмнява ме да добавят промоционалните продукти.

# 1 268
  • Мадрид / София
Да питам: Какво правите с фъстъченото масло/крем? Как го консумирате/ приготвяте?
Чудя се как да изразходвам едно бурканче (от американската седмица).

# 1 269
  • Майничка
Дъщеря ми е пекла курабии. Аз не обичам фъстъчено масло, дори в сладки неща. Веднъж трябваше да видя сметката на половин буркан и го вкарах в една свинска манджа - запечатах свинско, нарязано на кубчета, досипах фъстъчено масло и готварска сметана и не стана зле, особено с гарнитура от ленти от бланширани тиквички, но не бих купила фъстъчено масло специално за да повторя.

# 1 270
И аз това щях да питам - промо нещата на кауфланд има ли ги в пандата?

# 1 271
Ангела, пробвай този десерт
https://www.bonapeti.bg/recepti/desert-sas-soleti-bez-pechene/
Брат ми си го прави и много му хареса.

# 1 272
  • Пловдив
И аз това щях да питам - промо нещата на кауфланд има ли ги в пандата?
По категории са разпределени стоките и като че ли не са включени промоционалните. Асортиментът е беден, например в категория "сирене и кашкавал" има само 8 продукта.

# 1 273
Фъстъчено масло (много ситно мляно, без едри частички) слагам в къри с кокосово мляко. Интересен вкус дава.

# 1 274
  • Sofia
Фъстъчено масло на филия - ммм... и в салатен дресинг  - ехааа... или за марината на пилешко най-вече - страхотно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт