Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 999
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 395
Феникс, кое приложение на телефона за бележки използваш?

# 1 396
Скрит текст:
вграденото
Сега за да не спамя,  със съжаление трябва да добавя, че преди сиренето Софра ми се струваше, че е по-хубаво. Но може и сега да съм попаднала на не много сполучлива партида

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 15:12 от fenyx

# 1 397
  • София
inka2001, на плика отзад имаше 2 инструкции, за пържене във фритюрник и за печене на фурна. Аз карах във фурната, изсипах всичко заедно както си беше замразено в една голяма тава и пекох в предварително загрята фурна без вентилатор на 220 градуса 30-35 минути. Не съм ги бъркала, не съм обръщала, не съм слагала олио на дъното, но сложих един лист хартия за печене за всеки случай.
Доколкото видях, те са готвени донякъде и им трябва малко до-готвяне.
Колкото до съотношението, на плика пише, че е 60%, а рибата - 40%, горе-долу съм съгласна Simple Smile

# 1 398
Леми, чия беше рецептата - да отворя книгата на Манчо и Шишков довечера и да търся тоя пай?

# 1 399
Мина фон В, благодаря ти много. Много харесвам Fish & chips придружен със сос тартар.
Не погледнах опаковката, сложих направо във фризера, не знаех че има инструкции...
Вчера видях, че всички в магазина разнасят от сладоледа с Корнуолска сметана и се върнах да взема.
Хареса се много.
Взех и лимонов чийзкейк, довечера ще правя.

# 1 400
Този сладолед е много хубав
Скрит текст:
само защото имам от предното пускане още не съм се затичала към Лидл

# 1 401
Рецептите за бургерите ги има в каталога.
Ако някой има интерес, ще ги снимам.
Сега видях, че отдолу пише виж и видеото на лидъл в Ютюб.
На Манчо и на Шишко. По две.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 18:11 от Билян@

# 1 402
Този  чийзкейк не е ли готов за употреба?

# 1 403
Този  чийзкейк не е ли готов за употреба?

Нямам представа, прибрах без да чета. Замръзнал е.
От алпийска седмица вземам ябълков крамбъл - него трябва да го печеш 20-30 минути.

# 1 404
Готов е, само трябва да го оставиш да се размрази. Не е лош.

# 1 405
  • София
Хайде, утре пак ще се ходи за пай и сладолед Laughing
Ето за бургерите, предполагам, че е това

Забравих да пиша за друго одеве: използвах случая да върна дрехите за планина, които не ми стават от вчера, само панталона смених с по-голям номер. Смятам, че и клина, и панталона бяха умалени. Аз обикновено нося 38, а сега панталон 40 номер ми е добре.
И на ММ взех панталон - той носи 52 от номерацията на лидл, неговия панталон му е точно.
Не мога да разбера защо всеки път това връщане се случва по различен начин.
Предната седмица, се обърнах към охраната, че съм за връщане, той отвори вратата за излизане и ме отведе до определена касиерка. Тя взе дрехите и касовата бележка, каза "идете и вземете друг номер и се върнете тука". Аз отидох, взех друг номер, върнах се на касата, касиерката задраска с химикалка върху касовата бележка нещата, които връщам, даде ми новия номер и ми върна парите.
Тоя път охраната го нямаше никъде. Влязох с чантата и отидох директно на единствената работеща каса, касиерката (друга) каза да ѝ оставя това, което връщам, а другото, което сменям, да го нося където е купчината и да го сменя. Аз малко не разбрах и повторих с мои думи дали съм разбрала, а тя "да, ходете, нали вече видях нещата". Ходих, намерих, взех друг номер, оставих там този, който носех и се върнах на касата. Този път не зачерта нищо по касовата бележка, а я маркира и отбеляза в системата им промяната, и ми върна пари. 🤷🏼‍♀️

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 18:35 от Мина фон В.

# 1 406
  • Козлодуй
Аз държах 24 часа лидълския португалски зехтин в хладилник на 3-4 градуса и само леко се сгъсти ама това е мое усещане ето снимала съм го Simple Smile
Скрит текст:

# 1 407
Леми, чия беше рецептата - да отворя книгата на Манчо и Шишков довечера и да търся тоя пай?
Ее, благодаря ти много мило, обаче не помня на кой от двамата, като че ли беше Шишков.
Беше от типа овчарски пай, с кайма и отгоре се покриваше с пюре, май от картофи ако не се лъжа.

# 1 408
Не му знаеш името всъщност ?
Аха...с кайма има само това в едната книга- руло с кайма по сицилиански. На Шишков е.

И в другата книга на Манчо - с родните рецепти..не намирам подобно с кайма.

# 1 409
Ако това е вярната рецепта, ето и един Лидл-ски линк за който иска да си запази, копира текст и т.н.

https://gotvi.lidl.bg/Recipes/Rulo-s-kajma-po-sicilianski

Не му знаеш името всъщност ?
Аха...с кайма има само това в едната книга- руло с кайма по сицилиански. На Шишков е.

И в другата книга на Манчо - с родните рецепти..не намирам подобно с кайма.

Общи условия

Активация на акаунт