Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 802
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 605
  • In transit
Гръцките сарми не бяха ли по-евтини или се бъркам...нещо за 3,29лв ми се върти.

# 1 606
Пробвах бургерите с чедър, много ми харесаха. На дребната не.

# 1 607
Някой питаше за ученическите раници - имаме една синя със Спайдърмен , която е търкаляна 3-4 години и още става за носене без проблем. Днес взех от новите ( с преобладавашо черно)- изглежда доста добре и като разпределение и като големина , дано изкара и тя 2-3 години , че с тези тежести...
В Овча купел , пред служ.вход ( до салфетките) имаше искарана "маса" с поне 10-15 спрея против залепване на цена 1.88.( Белбейк с рапична мазнина).

# 1 608
Дени, може ли снимка на раницата? Blush
Май искат да ни накарат да ни е есенно...с тази есенна украса Joy

# 1 609
Ето раницата , голяма е , вижда се по тетрадките вътре ( А4). Отзад презрамките имат 5 степени на регулиране, според височината на детето.За твойта щерка не знам дали няма да е огромна( аз я взех за осмокласник)
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 23:13 от denyil

# 1 610
Тази седмица го пропуснах Лидл,но утре мисля да се отчета. Свинския  врат бива ли го,че не съм взимала цяло парче? И втори въпрос досега не съм търсила,но сега ми е на дневен ред,има ли козе кисело мляко Ведраре или само краве предлагат? В К. не го открих и сега се надявам на лидълци да са заредили

# 1 611
Понякога има козе, но не винаги. В К по често намирам.

# 1 612
Понякога има козе, но не винаги. В К по често намирам.
А ако случайно няма при нас,някое друго хубаво да ми препоръчаш? Не държа да е от Лидл,просто да е хубаво. Никога не бях опитвала купешко козе мляко ,но сега ми се налага за детето да търся,купих някакво май на Бор Чвор беше,ама няма такава смрад и искам да видя дали и някое от хвалените марки е такова

# 1 613
Има козе мляко на Ведраре. Аз го взех без да искам, щото гледах само дали пише Ведраре и вкъщи чак видях, че е козе. 😄 Кофичката е родна стряха - Ведраре, има малко зелено отгоре на капачката. Над краве киселите млека беше.
Аз съм по стандартните вкусове. Хич не ми харесват козе, овчи продукти, чуждестранни кашкавали и сирена също. Чудех се дали да го давам на детето - ММ каза, че нищо му няма на млякото, хубаво било.
Аз питах за раници, но не ученическите - ами за детските, които са следв.седм. И за комплектите за моделиране - формичките за рязане дали стават да се ползват в кухнята, за бисквити?
Взех от тоя хваления течен сапун - бързо ме намери Grinning Взех с боровинки, но не ми допадна нещо.

# 1 614
Борчвор у нас не е влизал от години. Тази марка ми е гнусна.

Ние не ядем много кисело мляко, само за айрян на детето купувам козе или краве. Чесно казано и на Ведраре не е кой знае колко хубаво козето, но детето го яде. Има и на Маджаров ако не се лъжа, но не в Лидъл.
Иначе млякото на Балкан ни харесва, високите проценти, над 2%, Боженци, Домлян...Това е от масовите млека, иначе по специализираните магазинчета има други.

# 1 615
  • София
Изпускам разни неща през лятото аз. Магазинът в Созопол е толкова оборотен, че е чудо да се докопаш до нещо интересно. Днес в ранния следобед успях да взема последните 2бр от момичешките бюстиета, бяха останали точно в желания размер, бикини нямаше. Момчешки анцузи нямаше, момичешки взех един. Сирене с боровинки/ кайсии изобщо не видях.

# 1 616
При нас винаги има козе кисело мляко - Родна стряха с. Ведраре, което е същото като това в кофички Ведраре, бях си внушила, че са различни, понеже и цената в Лидл е доста по-ниска, отколкото в другите вериги..оказа се, че става дума за едно и също мляко.

# 1 617
И при нас винаги има козе кисело мляко на Ведраре в кофичка на Родна стряха. Вкъщи го харесваме. Засега всички продукти на Ведраре харесвам.

# 1 618
Гръцките сарми не бяха ли по-евтини или се бъркам...нещо за 3,29лв ми се върти.

Да, по-висока е и то не от скоро, бях писала. Тоа са любимите ми саррмички, но вече не мисля да ги взимам.

# 1 619
А аз имам един малко ... тъп въпрос : какво означава  "Стреч панталон -19,99* лв. комплект от 2 части"??? Кои са тези 2 части? Ляв крачол и десен крачол или ....?

https://www.lidl.bg/bg/p/pozhelay-si-udobstvo/strech-pantalon/p42650

Кой знае?
След сутиените със снимка на дънки и шоколадовото зайче със снимка на такова в тарелка, това ми изглежда доста беобидно JoyJoyJoy

Тази дискусия ми оправи деня!
Аз също бях възмутена от зайчетата
На мен също. С глас се хиля!!!

Общи условия

Активация на акаунт