Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 037
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 885
Да им похваля френските макарони.
Не че съм яла 50 вида, другите са на Аби, но тези от Лидл определно повече ми допаднаха на вкус. А доколко са макарони и френски не гарантирам Simple Smile

# 886
Отзиви за стелажа за детски играчки с кутиите може ли?
Нашият не е от Лидл, но е на този принцип. Стоя 2 седмици и го разкарахме, и на малката не й беше удобен.
В Бургас в Лидл на Трапезица имаше доста дамски и мъжки потници, от тези зелените с тънки презрамки от седмицата с любимите гащи. Но май бяха на редовна цена. В кошовете за 3,5 и 7лв нищо интересно.

# 887
Момичета , някой загледа ли азиатските неща от днес- само това по брошура ли има ? Подправките появиха ли се? Благодаря !

# 888
  • Велико Търново
Благодаря ви! Спестихте ми едни 40 лв, който вероятно щяха да отидат да гният в гаража след седмица!

# 889
Тета, в онова безконтактното ни е течният сапун Stuck Out Tongue Winking Eye Не седи под душа Laughing
Има ли кори нори тази седмица? В брошурата не видях... Thinking

# 890
  • Пеликания
От кога няма канела? Помня, че последно юни вземах и имаше.
При нас намаленията са някакви малки тавички по 2 в к-т, чаши за капучино, хавлии за по 7лв.

# 891
Мари, мисля, че отлистиха канелата малко след като махнаха и сухия чесън- горе-долу по това време което казваш беше...

# 892
Днес сух босилек не открих. А предния, който купих беше с новата опаковка.

# 893
  • Пеликания
Оф жалко. Дано да пуснат пак, че ми харесваше. Сега пак ще почвам на проба-грешка Grinning

# 894
Къде са махнали чесъна? На Линкълн имаше две кутии чесън на гранули миналата седмица и си го поддържат.

# 895
Аз се чудя дали да не взема от ИКЕА на kallax отворените стелажи 4ка за играчки. Малко по-скъпо ще дойде с кошниците, но после могат винаги да се затворят със вратички. Сори за отклонението.

Бързах да взема от дървените играчки. Към 11ч. на Мир-Варна имаше само една кутия, дето са шаблони и се редят дървените форми вътре. И от тази, дето се нижат май бяха само 2. Иначе бяха изкарали и още 2 модела извън посочените в сайта - не знам дали са от предни седмици. Доволна съм, че успях да ги хвана. Само не мога да разбера що толкова малко бройки са изкарали на тия 2те..
На бързо обиколих щандовете, че бързах и нещо не ги видях тия гащи с копченцата.
Взех и сьомга с кожа - 260гр за няма и 10лв. Не помня колко точно излезе. Ама като няма ципура, ще я караме на гурме сьомга. Grinning
 Загледах се и в рол он на Сиен. Говорихте за един син, дето нямал алуминиев хлорид. Едни кръгли стъклени ли изглеждат? Само такива видях на тази марка, но имаше много със зелена и 2-3 с розова капачка. И двата с алуминиев хлорид..
Благодаря ви! Спестихте ми едни 40 лв, който вероятно щяха да отидат да гният в гаража след седмица!

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 13:02 от Miya_73

# 896
Dolce, бих предположила, че редом с опаковката на сапуна с капачка с винт, ще се появи и такава с помпа, но на по-висока цена - това обаче, ако беше друга верига, за Лидл не ми се вярва да жертват рафтово пространство за един и същ на практика продукт, но с някаква разлика в цената. Но бих пробвала, защото имам стара празна опаковка с помпа вкъщи на сапуна, дали ще пасне помпата на новата опаковка. Друг въпрос е, че веригата тихомълком са променили опаковката на продукта (макар и с идеята, че може (вероятно) да се ползва/пренася старата помпа).

# 897
Феникс, мисля, че е по-добре направо да продават отделно само помпичката и който иска да си купува с помпичка, който иска без... Simple Smile Доста по-екологично, пестящо място на рафтовете и ресурси. Или в ХХЛ седмица да пускат препаратите с помпичка- като бонус Laughing
Мари, и на мен ми липсва канелата им.
Мия, аз ги помня пластмасови, не стъклени...има и в Кауфланд син без алуминиеви соли.
Галинор, преди няколко месеца бяха  отлистили сухия чесън, после заредиха с такъв на Апетитко, а отскоро има вече и от другия..

# 898
Здравейте! Някой може ли даде отзиви за седалката за тоалетната чиния, че ѝ се чудя? До сега сме ползвали само бикновени седалки, нямам идея какво да очаквам.

# 899
Хубава идея, Долче (още повече, че помпичките имат склонност да се повреждат след по-продължително ползване), но по-вероятно ми се струва опаковки с помпичка да се появят при сезонните им серии на сапуна (по Коледа, пролетта също имаше някакви по-различни от обичайните видове). Но си права, стига им толкова внимание на сапуните.
За седалката- мисля, че назад в темите имаше недобри отзиви за тях, нещо се развалял механизма за плавно спускане, ако помня? Потърсете, може да излязат предните мнения.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 13:31 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт