Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 074
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 795
След толкова коментари за тия гащи - най-накрая да ги видим Joy Изглеждат готини. Ако не забравя, ще взема и аз. В какви други десени ги пускат?
Те ги гащурите... и потника как ми пасна на полЪтЪ. Simple Smile

Скрит текст:

# 796
След толкова коментари за тия гащи - най-накрая да ги видим Joy Изглеждат готини. Ако не забравя, ще взема и аз. В какви други десени ги пускат?

Има в прасковено, винено. На мен и сиви и бели ми се намират...Абе не са лоши, от години ги подмятам, като нови са.

# 797
Другата седмица са други, с копченца отпред.

# 798
Да, два вида гащи коментираме, затова се събраха много коментари. 😂

# 799
Момичета,пробвали ли сте тази салата със сирене...като катък ли е или просто млечна салата със сирене Thinking

# 800
  • София
Още един глас за гащите - мисля, че бях 5 бр. в комплект, аз съм взимала в прасковено-винено. Като ги пуснат задължително ще си взема пак. Много са ми удобни.

# 801
  • Пловдив
Другата седмица са други, с копченца отпред.
тия ги имам...като боксери са малко, също съм доволна.

# 802
Откакто купувам бельо от Лидл, взимам само от там. Много ми е удобно и издръжливо на пране/ сушене.

# 803
  • Бургас
Палмовото като е мека фракция (като в течен шоколад) нищо му няма.

Помня пускаха едни стойки за чувлаи за боклук, ако не се лъжа. Отдавна ли беше? Дали може да има останали? Или да си диря от другаде....
Имаше онзиден при нас, ама ти вече не си в Бургас, нали?

# 804
  • Варна
Тези гащи по 5 броя не ги ли бяха пускали скоро? Цветовите съчетания не ми допадат на мен, иначе бих ги пробвала. За тези, които ще пускат другата седмица се чудя, ще ги погледна.

# 805
  • София
Бяха ги пускали миналия месец, тези са други -  с копче. Може някъде да са останали от предишните и да са ги извадили сега отново.
Някой с мнение за моторната косачка?

# 806
Аз също съм много доволна от тези гащи на Лидл, само такива нося. Бях си ги купила преди време от брошура, а след това на една разпродажба случайно бях взела 5бр за 3лв и 5бр за 5лв, истинска находка ми бяха. Не са мръднали, ползвам и сушилня.

# 807
  • Варна
Имате ли мнение за сутените, които в момента се продават? Видях бели и черни за около 13лв.

# 808
Четохме суперлативи за сутиените от късметлийките с голям бюст. 🙂

# 809
Момичета, взех си ръчния чопър и съм много доволна, но докато взема на роднините , се оказа, че няма - поне в Лидл на Скобелев и този на Линкълн.
Да знаете дали случайно няма в Алабин или Славейков?

Общи условия

Активация на акаунт