Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 067
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 825
Да, вярно е това. Чашките са леко уголемени, а коланчетата умалени. Аз нося 85С, исках да взема 90С, защото ми се видя малко тесен, но като извадих един 90С и пробвах чашката, беше бая по-голяма и се отказах. Но пак, трябва да се види на място в магазина най-добре. И да, имаше Д-та.

# 826
  • до най-прекрасния мъж
О, супер, отивам после да видя какво е останало. Аз взимам 90D или 95D в краен случай, ако много ми хареса, а няма 90. Дано има размери да допълня колекцията.

# 827
Да..чашките и на мен уголемени ми се видяха. Гледах един 85С...големи ми се видяха...сравнени с други модели от този размер.

СТЕЛАЖИ изгодни намалени имаше в К мисля нази седмица. Метални..но съм хвърлила брошурата и не мога да снимам.

Ето ги

# 828
  • на Мелмак
Имам стелаж от Лидъл, стоманен, 50см дълбочина, не съм преценила правилно и ми е излишен, а хвърлих бележката и не мога да го върна. От София съм.

# 829
  • София
Уголемени ми се сториха на мен сутиените. Аз съм 85С, но този от Лидл щеше да ми е огромен.

# 830
  • до най-прекрасния мъж
Грабнах розов и черен 95С. Сега сме в движение, но довечера ще пробвам. Обиколката ще стане, наложих го върху тениската. Чашката също изглежда достатъчно голяма. Дано ми пасне.

# 831
На мен не ми допадат чашките. Плитки са ми и това, че са формирани, също е минус. 75Д съм и най-удобни са ми сутиени с дълбока мека чашка, без подплънка и с банел. Такива и точно този размер в Лидл не съм виждала.

# 832
Здравейте, може ли да ми подскажете, ако някой е писал назад негатив за ръчна шевна машинка?
Чудя и се, Singer за 15 евро..

# 833
Купих си днес преоценена мини орхидея. Сега ме светнете дали да ѝ купувам от специалната им "почва".

# 834
Взех си клечки за уши. Нещо халтави опаковките, изтървах я и се поразсипаха..сега си имам 5/6 клечки вместо пълна кутия ..ама нищо.

Не се гънат като предните. Явно са ги подобрили..не са толкова меки. Абе доволна съм..

# 835
  • Варна
Купих си днес преоценена мини орхидея. Сега ме светнете дали да ѝ купувам от специалната им "почва".
Според мен да и направи спешна ревизия на корените и пресаждане... Посадени са в някаква гъба, преполяти, буквално корените са половината загнили. Аз дето никога не пресаждам орхидея след купуване този път го направих и добре, че го направих. Да видим дали ще се съвземе. Наситнѝ корите на по-малки парченца, изчисти тази гадост, в която е посадена и пресадѝ. Даже е добре и да полееш с фунгицид.

# 836
  • Мадрид / София
За орхидеите -има отделна тема.
При нас (Испания) сега е пълно с бели скамейки-ракли.

# 837
Отивам да търся темата, дами.
За утре  Софрата ще пробвам. И май само това.

# 838
  • На изток от Ада
Някой да има от тези рокли, да каже как са, много ли се мачкат?

# 839
Някой да има от тези рокли, да каже как са, много ли се мачкат?

Това лиосел ли е? Имам риза такава, не я гладя, просто я държа на закачалка и не е  особено смачкана.

Общи условия

Активация на акаунт