Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 984
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Велико Търново
Ходих и аз, да не съм капо, но нищо не хранително не взех. Имаше долнища за момчета и момичета, но нещо не ми хареса материята им. Блузките и те много тънички ми се видяха, сега ще търся от някъде другаде. Иначе взех от любимите кюфтета от пилешко месо, намалени с -30 годни до другата седмица. Ами как да не взема, аз умирам за тях!

какви са тези кюфтета? софра и аз не видях при нас.

# 1 051
  • София
Soul, написах го, защото потребителка сподели, че е "открила" бразилския орех и е изяла сериозно количество. Аз съм склонна да преяждам с бразилски орех.
От друга страна ако застои става много гаден на вкус, а по нищо не личи на външен вид. Много са скъпи, за да ги хвърлям и се мъча да отрязвам малко парченце за проба от всеки орех...
На Лидъл и Била опакованите бразилски орехи мисля, че са качествени, но много късо време след отваряне.
Никога обаче насипно,  в това съм абсолютно сигурна Simple Smile

# 1 052
Вече писах, че в семейството ни от години преяждаме с бразилски орех ежедневно и натровени няма. Последните бразилски орехи в насипно състояние, които взех, са от преди половин година и не са гранясали. Първо ги държах в камерата известно време, после в шкафа. Вероятно има значение как са били съхранявани и от самия продавач.

# 1 053
За варовик има едно цилиндрично шише без помпа. Ама беше 1.30..сега е към 1.60-70 лв...та скъпо идва предвид и че няма помпа и е леко неудобно.
На 90ст съм го вземала на промо преди.
Сега на редовна не знам дали бих..

# 1 054
Пилешките кюфтета не съм ги забелязала досега, само от пилешко месо ли са или смес?

# 1 055
  • Велико Търново
Пиле и пуйка са кюфтетата.

# 1 056
  • София
Някоя питаше има ли други играчки, освен показаните в брошурата. Аз взех на моето дете такава , с мисълта че едва ли ще си играе с нея и най- вероятно ще я връщам , но той много я харесвам прави различни форми, измисля си игри
Скрит текст:
Много харесвам дървените им играчки. Имам няколко кутии само с такива. Този път направо забравих, че пускат и като отидохме имаше само това и килимче за рисуване с вода
Аз питах, но се разходих и видях, че всичките модели ги имаме. Аз купувам като луда дървените им играчки и на моето дете да му най-любими, най-дълго и играе с тях и не му писват като да кажем някоя количка, която я търкаля една седмица и после захвърля в коша. Обаче от миналата година въртят едни и същи, даже им писах да обновят малко инвентара 😁не, че сигурно ще ме послушат, ама капка в морето. Имаме тази дъга, както и низанката и спиралата. Май със спиралата най-малко играе, но като беше по-малък повече я ползваше.
Много искам да похваля дънковото яке детското, което е с анцузни ръкави, много е яко. Хем му седи готино, хем много висококачествено изглежда. Не, че е новост за нещата на Лупилу. Панталонките също много ми харесват, ще ходя за още бройки.

# 1 057
skk007, и аз сутринта взех от кюфтетата, добре че погледнах преди да хапна първото, имаше мухъл, другите не съм ги гледала, директно хвърлих цялата опаковка.
Аз съм на работа и ги метнах в една кофа, не върви да ходя да ровя. Не съм гледала датата, мислех да се хапват днес, но изненада.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 14:10 от und so weiter

# 1 058
  • Велико Търново
Еееее, стига де, докога са годни твоите? Sad

# 1 059
  • София
Момичета четох ви че коментирахте френските макарони, къде да ги търся ?
Вече 2 пъти обикалям и нищо не намирам.

# 1 060
Замразени са, в някой от хладилниците с продукти от седмични оферти.

# 1 061
  • Майничка
Някой питаше за пергелите - чудесни са, стабилни, с ограничител и с резервни графити.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 15:31 от gargamela

# 1 062
За бразилския орех бях писала, че вземам лидълския, защото повече ми харесва като качество. Е, вземам си думите назад. Последния не е толкова пресен и вкусен.
И мен ми е тегаво, като някой ми дава акъл, без да съм искала, още повече, че вече беше коментирано това с предозирането.
Алкохолните любителки, има ли бял ром, че на благоверния му се дощя мохито. Плажно му е.
Много не се заглеждам по алкохола

# 1 063
Моят бразилски орех си е ок. Ям по 2 броя дневно.
Тези пилешки кюфтета с какъв състав са? Мисля, че не са само месо и подправки...не съм ги заглеждала отблизо.

# 1 064
  • София
Видя ми се тъпо да задам един гол въпрос за един пергел. Затова реших да споделя нещо, което не се базира на прочетено в интернет,  а е препоръчано от лекар с дългогодишна практика и донякъде проветено от мен.
Извинете за вмешателство в духа на темата! (почувствах се неудобно) Живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт