Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 973
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 065
Днес отидох уж само за сосове от азиатската седмица. Но си тръгнах с гащи, сутиен и рокля в добавка. Потвърждавам, че сутиените с мека чашка са уголемени. Аз нося Д, но взех за проба и един с чашка С, който се оказа правилния размер. Грабнах и една черна рокля от онези, дето не им харесвате дължината и че прозирали. Идеална си ми е, особено с онези оформящи те гащи. За прозирането - не е толкова фрапиращо.

# 1 066
Моите ги пробвах. М ми заспа в бюста и ханша, обаче в талията не. Имам несъразмерно тънък кръст и ако леко вдигна ръце, никак не изглеждам чудно. С коланче (онези много широките като пояс) може би ще е по-добре.

# 1 067
  • Варна
Грабнах и една черна рокля от онези, дето не им харесвате дължината и че прозирали. Идеална си ми е, особено с онези оформящи те гащи. За прозирането - не е толкова фрапиращо.
Викаш да си купя оформящи гащи и ще съм 6 Laughing Единствено в профил не се одобрявам с тази рокля.

# 1 068
хубави ли са замразените ягоди? моите ме крънкат за флумастери, ще се ходи.

# 1 069
  • София
Моите ги пробвах. М ми заспа в бюста и ханша, обаче в талията не. Имам несъразмерно тънък кръст и ако леко вдигна ръце, никак не изглеждам чудно. С коланче (онези много широките като пояс) може би ще е по-добре.
И аз съм същата. Също ще търся широк колан или мисля да пробвам да вържа на кръста един шал.

# 1 070
На каква дължина ви идва роклята, момичета? Ако сте я изпрали вече - събира ли се?

# 1 071
Има ли смелчага да качи реална снимка с рокля?

# 1 072
Има ли кори за орхидеи в Лидъл, хубави ли са?

# 1 073
  • Варна
Има ли кори за орхидеи в Лидъл, хубави ли са?
Има, купувам си вече два пъти. Единствено не знам на каква големина ще попадна - първият пакет беше с дребни корички, а следващият - с едри. Иначе са хубави, да.

# 1 074
Благодаря Simple Smile

# 1 075
На каква дължина ви идва роклята, момичета? Ако сте я изпрали вече - събира ли се?
На мен ми е 4-5 пръста под коляното. Изпрах я и ми се струва, че не си е променила размера. Най-хубавото е, че и след центрофуга не е смачкана.

# 1 076
Момичета какво ще кажете за машината за бръснене и подстригване която е на промоция тази седмица? Гледах я във вторник, но не посмях да я взема. Не ми стана ясно за подстригване на къса коса на мъж дали ще върши работа. Моля за отзиви.

# 1 077
Цитат
хубави ли са замразените ягоди?
Напоследък не съм взимала.За смути стават,за сладкиш не ги одобрявам.

# 1 078
  • там където има винаги вятър
Някой вземал ли е от лазанята,да ли е хубава, трябва ми за четвъртък.Благодаря!
За пръв път купуваме, хареса ни. Не е като тази която правим, но става. Само дето кашкавала остана бял отгоре.
Скрит текст:
-тази е

# 1 079
  • София
Soul, написах го, защото потребителка сподели, че е "открила" бразилския орех и е изяла сериозно количество. Аз съм склонна да преяждам с бразилски орех.
От друга страна ако застои става много гаден на вкус, а по нищо не личи на външен вид. Много са скъпи, за да ги хвърлям и се мъча да отрязвам малко парченце за проба от всеки орех...
На Лидъл и Била опакованите бразилски орехи мисля, че са качествени, но много късо време след отваряне.
Никога обаче насипно,  в това съм абсолютно сигурна Simple Smile
Ех, ама с тези крайни изказвания става не особено умно. Всяка седмица си купувам насипни и въобще не им е лошо качеството.

Общи условия

Активация на акаунт