Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 017
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 080
Долче, след като така живописно ни запозна с проблема за опаковките на интимните гелове 😁 (за което много благодаря!), днес видях в един по-чужд филиал от старите тубички и веднага забърсах една. Някак не ми се вярва да ни накажат с новите тубички с врътките, при тях дори гърлото е широко...все си мисля, че имат временен проблем с опаковките и са пуснали пълнители. Макар че кой знае, след като гащи без ластици почнаха да предлагат...🤔

За лазанята мненията са полюсни. На мен ми харесва.

# 1 081
Соул, то точно наказание ми се вижда, ха ха Grinning Помислих си го и това, че имат някакъв проблем- дано е временно. Но на доста продукти се забелязва, че и в Кауфланд... Thinking Разсмя ме с "гащи без ластици" Sweat Smile

# 1 082
  • Мадрид / София
Тези бразилски орехи дето са насипни, с черупките ли са или са само ядки? Стана ми интересно.

# 1 083
Аз не съм виждала с черупки...

# 1 084
  • София
Цитат
хубави ли са замразените ягоди?
Напоследък не съм взимала.За смути стават,за сладкиш не ги одобрявам.

Само за сладкиш ги ползвам и съм повече от доволна, какво да им е, дали ще ги замразя у нас или ще ги купя все ми е тази. Когато свърша моите от фризера купувам замразени от магазина. За мен са хубави.

# 1 085
За бразилския орех - да, има черупки. Представете си кокосов орех с 12-24 ядки в него, това представлява.

# 1 086
  • Мадрид / София
Аз не съм виждала с черупки...
При нас има, но дали в Лидл ги гледах или в друга верига - това вече не се сещам.

# 1 087
Тези бразилски орехи дето са насипни, с черупките ли са или са само ядки? Стана ми интересно.
Само ядка е, едра и вкусна.

# 1 088
Мдаа, идва и тук другата седмица обновения вид на светещия глобус. Странна брошура пак, бургери разни, туристически стоки ...И дискове с изпълнения на Лили Иванова.

# 1 089
Нали върви игра. В тези периоди се опитват да пласират всичко, което трудно се харесва.

# 1 090
Глобусът си е супер даже, но ми харесва повече миналогодишния му вид, който имам. Иначе играта колко върви нямам идея, без да им гледам стратегията, имам бележки за регистриране, но нещо не вярвам на късмет в томболи.

# 1 091
Тогава дай си бележките на Лъки. 😃

# 1 092
Стига да ги намеря къде са 😄, не съм купувала нещо с идея да връщам или пазя бон за ремонт.
Като гледам по-интересни неща е имало предните седмици, следващата е голяма скука. Няма как да дам линк от приложението.

# 1 093
ИМа ли вече нова брошура?

# 1 094

Общи условия

Активация на акаунт