Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 939
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 155
Ами няма...година стана все ги чакаме новите емотикони.. 😆

# 1 156
Темата е много динамична, не мога да намеря дали е коментирано ученическото бюро на Лидл. ММ го чакам вече години да направят по поръчка от някакъв негов майстор по кухни и така и няма да го дочакам този момент.

# 1 157
Не е коментирано.

# 1 158
Майтап и ирония без емотикони. Не ги ползвам често.

# 1 159
Никой ли няма състава на пилешките кюфтета, че ми остана назад питането?

# 1 160
Бюрото май не е пускано. Но изглежда доста добре на картинка. Според мен ще е удобно.
Сега на човек кюфтета да му се приядат значи Wink

# 1 161
Не съм много по темата... но може ли да помоля по-запалените кулинарки сред вас да ми препоръчат рецепта, с която бих постигнала приблизително толкова вкусни резултати в домашни условия, като дунапренения Лидл-ски кекс в скритата снимка (мини кексчетата, които се обсъждаха по-назад в тази или предната тема са със същия вкус).  Направо съм вманиачена по него, но ми се иска да знам какво слагам вътре все пак и да си направя подобен...

Скрит текст:

# 1 162
  • Варна
Бюрото според мен е хубаво. Доста мислих за такова миналата година като правихме детската. Спря ме това, че плотът е изцяло повдигащ и няма как да се сложи монитор.

# 1 163
Да похваля пикантната марината от различни видове черен, бял и т.н.пипер (ще пробвам и останалите); наплесках пилешко филе, оставих го следобяда в хладилника, след което го зарових в нарязани на филийки картофи и лук; добавих единствено сол, малко олио и вода -> фурна и доволно домочадие Wink

# 1 164
Мтв, аа, снимка, суха марината ли е?😄

# 1 165
Мтв, аа, снимка, суха марината ли е?😄

Нямаше кога да снимам Laughing ; не, не е суха - течна, в найлонови прозрачни пликове с лепенка отгоре какъв вид е и какво съдържа, на хладилниците-ракли с месо. имаше 2 вида "червени" и една "зелена" - според тревите Wink

# 1 166
  • Sofia
... и ще се почудя за решетката за легло за деца.
Не видях решетката ( нито в сегашната брошура, нито в следващата), ползвахме решетка от немски сайт, телескопична е нашата и е от най-ценните ни покупки.

Млякото с ориз е от обичайния асортимент, на цена 0.99лв.

# 1 167
  • Варна
Мисля, че млякото с ориз вече си е на цена 0,89. Не знам защо в брошурата е написано сякаш е намалена само за този период, със сигурност съм го купувала последните пъти на тази цена.

# 1 168
Някой пробвал ли е този обезвлажнител и освежител за въздух от другата седмица за 9.99?

# 1 169
  • София
Аз от ученическите неща много съм доволна от листата за блок А4 - 20бр. Много хубаво попълнение на блокчетата по средата на учебната година когато почти никъде няма блокчета с бели листа, а онея кафявите гадните. Когаро ги видя в Лидъл се запасявам, че едната от щерките е и паралелка с рисуване.
Преди няколко дена преди да тръгнем на път минах набързо рано сутринта...вярно, че бяхме двама клиента в магазина, но много лошо впечатление ми направи касиеркат, която клюкарстваше с нейна колежка от друг филиал ( не я знам какво правеше там ) за любовницата на регионалния директор и как виждаш ли ги знаела тея неща, а другата не, въпреки че оная работела там. И всичко това докато си редя продуктите на лентата. Ами..грозно е. От слушане на клюки та с другия клиент забравихме да си сложим разделител 😁😁 та и нас овика.

Общи условия

Активация на акаунт