Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 952
  • 1 973
  •   3
Отговори
# 1 140
За който търси - в Младост 2 имаше един интимен гел с помпа, закътан по-навътре сред опаковките на рафта.
Имам питане за пилешко-пуешките кюфтета - явно не са в постоянния асортимент, че не видях такива, може ли някой, който има опаковка да снима състава?
Скрит текст:
В домашни условия приготвям от смес свинско и птиче месо (и с пилешко, и с пуешко съм правила, с пилешко обаче повече ми допадат)
Не разбрах съвсем какво е питането за сметаната? Преди време пак съм писала, че харесвам 12% Пилос, цената не съм ѝ гледала, имаше си днес достатъчно наличности в магазина. И преди 20% беше също на Мегле (май и това съм писала по-рано, че не харесвам).

# 1 141
Ходихме за тетрадки, но много тънки листите и дебели редовете и не взех. Но острилката ще я тестваме скоро, дано ни хареса.
Глобусът за нощна лампа не ми харесва, много е обемен и неудобен. Дори сега лятото не го ползваме и е прибран.

# 1 142
Да, глобусът не е малък, но едва ли по-различен (освен цена) от такива с подобна големина в други магазини и всеки си преценява дали му върши работа или не, но мога да кажа, че не е бебешки, щом има достатъчно подробна релефна и политическа карта (стария модел). Новият със съзвездията на мен ми се струва не много удачно комбиниран, но за някои деца може пък това да е интересно. Въпрос на гледна точна.
Скрит текст:
Синът ми още не е стигнал до първи клас, но му е и интересно да го разглежда и ще му върши и в бъдеще работа. Не се ползва само за лампа при нас.
Взех днес от малките мокри кърпички Тренди, не са толкова зле, колкото си мислех, стават, не са сухи, но тъканта им е от склонните да се прокъсват.

# 1 143
  • Пловдив
Аз не схванах, че чета по диагонал Stuck Out Tongue  Сметаната я няма ли? Като се замисля наистина имаше празни рафтове...

# 1 144
  • София
Аз съм много разочарована от брошурата, детските дрехи от тази седмица ги пускат и следващата. Поне цветовете да бяха променили, не знам, къде е логиката? Ще си взема фъдж и ще се почудя за решетката за легло за деца. Някой взимал ли е? Дали става за всички легла?
Редактирам се, намерих логиката. Сега са за по-големи деца.

# 1 145
Аз не схванах, че чета по диагонал Stuck Out Tongue  Сметаната я няма ли? Като се замисля наистина имаше празни рафтове...
Има я, в достатъчно бройки даже. Затова питах за какво се чуди mariat че може да има проблем със сметаната, не ѝ разбрах питането.

# 1 146
Не е ставало дума за проблем.
Аз я разбрах Мериат..😉
За вид хранене си говорехме..

# 1 147
Похвалвам фъстъците в нова опаковка на промо цена 1,19 лв.

# 1 148
Не знам, видях че се споменава за цена  и пр. на сметаната, но както и да е, явно не е важно.
Палитрите за рисуване децата ги харесаха, освен белите, при нас имаше розови, сини, зелени и май жълти. Чашките за четки пък ги харесах аз.

# 1 149
Ами намалена е от другия понеделник ... коментирахме новата  брошура, която Мистик пусна сутринта, и така...

# 1 150
Не за намалението (питането да не го цитирам, има го назад 1138 : дали да очакваме липса, променена опаковка, по-висока цена?). Както и да е, както вече казах, явно е не е толкова от значение, че разводнихме темата. Но няма липси при нас на такава сметана по рафта - заради това писах по-рано.

# 1 151
Паркингът се заплаща за престой над 1час и 30 мин при нас - не знам каква е цената обаче. Плаща се на касата с билетчето. Случайно хора след мен питаха като пуснаха бариерите на филиала, в който пазарувам.
Дрехите са за големите деца другата седмица.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 15:44 от Devil_Rose

# 1 152
Няма липса. Имаше ирония и майтап.

# 1 153
Това мисля, че беше майтап, че щом се хвали продукт ще вземе да изчезне- нали често отлистват хвалени неща Simple Smile

# 1 154
Ми нямаше емотикони, откъде да знам кой какво си мисли? Важното е да се уточни, че сега си е наличен продукта, че може и друг да не разбере иронията, докато чете и пише тук из между други задачи. Сори за спама 💐.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 15:49 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт