Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 955
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Видях в брошурата белгийските бонбони, вече са 8 лв, преди не бяха ли 6?

# 1 126
Този глобус много обемен ..не ме кефи да ми заема място. И бебешки ми е.

Бонбоните верно скъпи и на мен ми се видяха...
А оня ден другите бонбони - трюфелите -с червен етикет бяха на 2.99 лв - това не им ли е редовната цена, защо бяха в червено....пак ли ако мине номера и ако клиента лапне въдицата?

# 1 127
Лили Иванова ще я пропусна. Тета, що тази сметана 12%, а не по- мазната?
Шараните за Никулден са много хубави, но не са български, а тези ще са. Нямам идея за качество, но ако някой се престраши да купи и са хубави ще купя, и аз.

# 1 128
Белгийските бонбони бяха 6.49лв. редовна цена, на намаление някъде около 4.00-4.50 лв. ги пускаха. Купувах ги преди често. А сега 8 лв. 'айде няма нужда. Цените почват да стават брррр.
Глобусът беше за 30лв. преди. Вярно малко по-различен - син, ама все светещ и все глобус. Но и 39лв. е добре на фона на 60-69лв. по книжарниците.

# 1 129
Ами другата не я видях да е намалена. Пък и тази по-ми харесва...12 процентната...не помня от кога не са я намаляли толкова...

# 1 130
Никога не съм я взимала сметаната, но заради теб ще я пробвам. Ти си моето Гуру!

# 1 131
Как ....не си ли я опитвала поне. Това е един от продуктите, заради които ходя в лидл..заквасената сметанка. В другите вериги не е същата, опитвала съм, ми не е...същата, не ми харесва на вкус като тези - аз и от двете вземам де, но леката по-добре ми се...намича, както казва една дружка....

За гуруто, не съм таквоз аз Simple Smile ...аз малко  по усет там, проценти не смятам..тааа...

# 1 132
  • In transit
И на мен 12%-ната сметана ми харесва повече от червената. Ще си заредя от нея.

Някой пробва ли новото прясно сирене в кутия? Гледам, че е сръбско.

# 1 133
  • София
Толкова много неща харесах от новата брошура Animal See No Evil бургерите ги харесваме, а сега толкова видове, трудно ще избера. От английската седмица много харесвам черния чай и винаги гледам да се заредя. Чудя се и на  сладките неща - пай, фъдж, бонбони; сироп със сигурност ще взема - у нас се пие сироп. От планинските дрехи искам да взема, ако ми харесат наживо - панталони, тениски, клинове.
Не си спомням хърватска седмица - имате ли фаворити от нея?

# 1 134
  • In transit
То по-бедна хърватска седмица не съм виждала...

# 1 135
Ходих за боички (под 33 лева пазар стана) и погледнах специално заквасените сметани- все още 20% Пилос е на Мегле (не ги харесвам), 12%, която и аз одобрявам е с полски производител.

# 1 136
  • Точно където трябва
Паркинга на Лидл заплаща ли се след някакво време?

# 1 137
Лидл Дружба 2
Миналата седмица ММ е видял на промо ъглошлайф, който ни в Пловдив, ни в Бургас издирихме, може да е било локално промо..
Някой на чалъм да провери има ли го още - 230мм намален на 90 лв.

Благодаря

# 1 138
АААА, ми що не сте се обадили по- рано за таз сметана? Сега какво? Да очаквам по- висока цена, липса на артикул или нова опаковка?

# 1 139
  • Бургас / UK
Здравейте! Млякото с ориз,от текущата брошура(стр.7) , има ли го в редовния асортимент?
Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт