Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 962
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 110
Тези звънци, независимо от къде са купени, правят така и звънкат когато си искат или мешат честоти, не знам.
Служебни такива една камара видове сменихме, все се случва да звъни без да има никой. Наоколо също няма подобни, откъде лови сигнали и отгоре ли му се подават, не знам....ама има го този ефект.

И все пак предпочитам да има звънец при майка, отколкото да чукам  по десет минути..........та май ще взема.

Ако прави проблем, до три месеца ще го върна и готово.

# 1 111
Много неща харесах от новата брошура: детските софтшел якете, долнища, блузи, бельо...
На храната не обърнах внимание.

# 1 112
Бургери те от младо телешко, които взимахме преди няколко седмици, бяха много хубави. Дано тази партида да не са с компромисно качество заради цената. Патешките шишчета също ми хаанаха окото, но са от петък до неделя и вероятно точно тогава няма да стигна до Лидл.

# 1 113
Миналата година не успях да се вредя за лампиона, дано тази успея...силно ли свети на най-високата степен?

# 1 114
  • Майничка
Някой помни ли тази година дали са пускали тези сгъваеми масички за окачване на балкон?
Уж ги дебна, а щерката твърди, че пролетта е имало.

# 1 115
сутринта беше празно на сточна гара. взехме някакви неща за дребната, че вчера вечерта не ги бяха заредили - химикалки, острилка, пергел, ....

# 1 116
  • Пловдив
Мин.седмица имаше масички, но бели и др.вид.

# 1 117
Цената на глобуса обаче е нова, по-висока.
Май наистина е така, цената пък изобщо не я загледах сега колко е станала, ако помня беше 35 лв преди. Обаче тази сиво-кафява гама за светещия режим никак не ми допада, радвам се, че взех такъв миналата година (въпреки че мислех, че е рано за децата, по-голямото вече прояви интерес и се ползва не само като лампа). Моят на светещ режим е с политическата карта, което сега е в неосветения режим, без лампа.

# 1 118
Здравейте!
От другата седмица единствено момчешките панталони са ми някакъв интерес.
Глобусът е идеална нощна лампа - активно се ползва за такава нашия. За географска справка по-рядко Simple Smile
Патешките шишчета сигурно ще са хубави. Кладницата е намалена.

# 1 119
  • Пловдив

Такива, които се закачат на парапета ли? Имаше ли ги в брошурата? И аз не ги видях, а ги дебна.

# 1 120
Храна избирам на място, не заглеждам в брошурите. Само домашни потреби и дрехи. Нищо не ми хвана окото идната седмица.

# 1 121
  • Майничка
Такива, които се закачат на парапета ли? Имаше ли ги в брошурата? И аз не ги видях, а ги дебна.
Не, бяха за монтаж на стена и по-широки.

# 1 122

В брошурата за тази седмица има една бяла на стр. 38, но всъщност е ученическо бюро. Да не би с нея да се бъркате?

# 1 123
  • Майничка
Не, беше тази горе вдясно

# 1 124
А за Лили Иванова никой нищо...

С риск да стана досадна - последно за глобуса- когато е в режим на лампа, имайте предвид, че различен ще е ефектът на осветеност в новия му вариант спрямо предишния- там синее, а сега ще кафенее светлината.

Общи условия

Активация на акаунт