Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 970
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 095
Момичета какво ще кажете за машината за бръснене и подстригване която е на промоция тази седмица? Гледах я във вторник, но не посмях да я взема. Не ми стана ясно за подстригване на къса коса на мъж дали ще върши работа. Моля за отзиви.
Ами това й е работата.. За дълга коса на жена със сигурност не е 🙄
Чудна си е машинката.щ

# 1 096
  • Пловдив
На 42стр.има някакъв овлажнител и освежител за въздух за 9,99...дали в кантакт се включва или не? Не се разбира от снимката...

# 1 097
Благодаря. Харесах детското бельо, млякото Ведраде и евентуално някое долнище за момчето.

# 1 098
  • София
Другата седмица отивам за бюстиета за каката. Има от предни пускания, много си ги харесва.
От друго не се впечатлих.

# 1 099
Вчера ходих в Лидл, имаше някакви червени картофи, но на по-висока цена от тази в брошурата, не изглеждаха добре и не взех.
Сирене "Софра" нямаше, купих на РС (Ведраре), за трети път купувам, харесва ми.
Светещият глобус от другата седмица е различен от миналогодишния. Миналогодишният  осветява картата на света, а не свети като нощно небе.
Харесах киселото мляко "Ведраре", бонбони фъдж и .... забравих още какво. Simple Smile

# 1 100
Различен е глобусът, писах още когато го видях в чуждестранната (френската) брошура. Този от миналата година повече ми харесва, ама са решили да го променят като визия. Обаче и за нощна лампа пак ще е удобен.

# 1 101
Другата седмица съвсем нищо не харесах.

# 1 102
Врат, бургер от младото телешко.Горчица. сметана 12% заквасена - няколко ще си взема.

Звънецът загледах за майка че няма и все лопам по вратата и та все не чува. Гледам има и вкл.батерии...ще го помисля.

# 1 103
Аз на нашите взех такъв звънец ама нещо спря да работи . У дома сме с такъв от поне 5-6 години.

# 1 104
Точно такъв май не са пускали. Подобни имаше...
Те са на един принцип де..но такъв нямам спомен да съм виждала.

# 1 105
Моят безжичен звънец започна да звъни сам и замина в коша. Бях го прибрала вътре, за да се уверя, че сам звъни по всяко време, когато му се звъни. Оказах се права Grinning

# 1 106
Аз май само за халапеньо и клинове ще ходя Grinning От кога чакам дълъг черен спортен клин... Тези планински истории и изображения с активности навън обаче ме навяват на мисълта, че ще са плътни клиновете, пък на мен за фитнеса ми трябват.

Иначе врата ще пропусна, последният път не бях доволна. От бургерите също.

Май такъв звънец бяхме взимали на баба ми и дядо ми. Съседите им имаха същия, като техния, ама едно към едно. Двата си бъркаха честотите (или пък споделяха една?) и редовно, когато се звънеше в съседите, се звънеше и при баба ми. И обратното.

# 1 107
Да, тези звънци са все на една честота и може да звъни, когато се натисне при съседите. При баба ми често имат тоя проблем. Последно обаче намерихме звънец в Практикер, при който няма този проблем.

# 1 108
Шаранът при Лидл добър ли е?

# 1 109
Цената на глобуса обаче е нова, по-висока.

Общи условия

Активация на акаунт