Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 893
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 335
Тъкмо обядвам с нюрнбергска наденица Animal Pig Лидл от доста време съм ги отписала за основни за мен хранителни продукти, но ако ми се ядат вурстчета, наденички или кренвирши, само техните признавам. Ако не сте пробвали, пробвайте и другите бели - късите и тънките. Те са с по-различни подправки. А за тези с бекон и ементал пък нямам думи Heart

Момичета, днес видях кактусови смокини. Това нещо на какво прилича и как се яде?

# 1 336
Взех един пакет аз риба и картофки ама се чудя дали ще стигне за двама или трябваше 2 пакета да взема..
Галията е зелен отвътре.

# 1 337
Може ли снимка на нюрберг. наденица?
Някой вече да купи и наготви щаран?

# 1 338
Трудно се яде...бодяло, абе не ги хвалят май. Не че съм яла де, но от прочетенето....

Не е ли кренвирш това с ементала и бекона, не е като другите бели наденички на вид, нито е бяло, нито е от мляно меса вътре......абе баш на кренвирш ми прилича?

# 1 339
Нюрнбергските наденички:
това са.  Снимах и едни дебели бели наденици и те са ок, според мен. Приготвям ги на тиган-грил.
Ето и състав, за който го интересува:

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 14:16 от fenyx

# 1 340
  • Пловдив
Трудно се яде...бодяло, абе не ги хвалят май. Не че съм яла де, но от прочетенето....

Не е ли кренвирш това с ементала и бекона, не е като другите бели наденички на вид, нито е бяло, нито е от мляно меса вътре......абе баш на кренвирш ми прилича?
Взех от тия "наденички", ама вярно си е кренвирш Simple Smile Не става...даже бекона залепва за скарата, едвам се обръщат и аз никъв ементал не скибах...ц...

# 1 341
15-тина бройки са ,бели наденички, мънички като човешки пръст на големина и вид. На рафтовете хладилните са наредени. В найлонова вакуумна опаковка.
Като се опекат, стават нормални на вид, като кърначето да речем-покафеняват и се запичат.

# 1 342
  • Козлодуй
Коментирахте пъпешите, а дините как са в Лидл - сладки ли са или да търся в друг магазин? Simple Smile
Аз си намерих в петък от португалския зехтин в консервичка с червен етикет - много го харесвам и се запасих Simple Smile

# 1 343
Не съм вземала скоро диня от там, нямам пресни впечатления преди съм попадала на хубави.
Португалският зехтин случайно да сте тествали в хладилник?

# 1 344
Аз взех миналата седмица диня... беше зелена . Директно в кофата отиде.
Тази година не съм яла хубава диня..

# 1 345
Тази година най-хубавите дини купуваме от Т-маркет- нарязани, за да ги виждам отвътре как са. Сладки, сочни, с тънки кори. Не смея вече да купувам цели дини и пъпеши, а и дините понякога са огромни... Sweat Smile
Медената роса пъпеш от детството ми винаги си е бил зелен вътре, дори и съвсем малко. И родителите ми това помнят, а не е като да не са живели на село и да не са имали близък контакт с медената роса. Yum

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 14:41 от dolce miele

# 1 346
Дини повече от Лидл няма да вземам, не са хубави. Пъпеши харесвам кръгли, жълто-зелени отвътре, които ги водят Галия.

# 1 347
  • Някаде там
Някой с мнение за туристическите обувки?

# 1 348
  • Пловдив
Мнение за туристическите обувки имаше по-горе. Върни назад, за да прочетеш Wink.

# 1 349
  • Sofia
Момичета, днес видях кактусови смокини. Това нещо на какво прилича и как се яде?
Не се сещам на какво да ги оприлича, но пък щерката им е фен от години. С кухненска хартия обирам бодливвите им власинки и после кожата лесно се бели. Оранжево е месото.

Общи условия

Активация на акаунт